![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() şaka biyana içimden geçenleri yazdın cidden,ben demedim ama sen dedin:P neyse +1903 diyorum... | |||
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | allahın çabulcusu bilmiş şey ortaokul mezunları memleketimizin försleydisi oldu. bu arada arkadaşlar forumda siyaset yasaksa böyle haberleri koymayın sizler bu haberleri koyunca direk olarak siyasi haber koyuyosunuz ortada dengesizlik var zaten uyarı aldım beni forumdan atacaklar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ufak bi ayrıntı : bi önceki cumhurbaşkanı 7 yılda 46 trilyon tasarruf edip parayı maliyeye geri yollarken şimdikinin gelir gelmez harcadığı para 30 trilyon civarı... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya istemişse istemiş yabancı konuklara falan sergileticek belkide herşey büyütülüyor haber yapılıyor, ne gereksiz haber bence.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen katılıyorm o eserlerde bizim atalarımızdan yadigar köşkte bizim. depolarda saklanan ve deforme olmaya başlayan tarihi eserlerimiz orda öylece kalıyo ses çıkaran varmı | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| | ||
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Kapatıldı...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |