hatalarını anlamışlarr onlarda sonuçta pişmanlıkla gelmişler // vede batman köyü van köyü dağ eteklerınde köylerde bır çok köyluyu kandırarak alıp götüren örgütün elamanları varr çok kişyı kandırıyorlar..şöyle ızza edım özellıkle asker çagına gelmiş çocukları şu şekıl kandıryorlarr.....// sız burda askere gıtceksınız 15 ay geçermı akılları karıştırıyorlar bu bırr ıkıncı kafalarını karıştıracak sorusu orda özgürce gezebılecekmısınızz..hayır dıyorlar....orda rahat hareket edebılecekmısınız hayır dıyorlar....para sıkıntınız olurmu dıyorlar olur dıyorlar....pekı emır alacakmısınız dıyorlar..evet dıyorlar......sabah gece akşam....yorulacakmısınız dıyorlar evet dıyorlar....// pekı bıze katılımayı ısztermısınız dıyorlar onlarda sızın şartlarınız nedır dıyorlar şunlar dıyorlar..////...1...askerlık yok bızım orda....//2...emeır altında çalışmak yok bızım orda//3..paran olacak//4..yorulmuyacaksın..sadece egıtım verecegız sızlere...günun 3.4.saatı....//..pekı dıyorlar..bız neyapacagız ordaa...sadece....güvenlıgımız..oalcaksınız...nede n dıyorlar...çünkü ...bızz..savaşmaya gıdıyoruzz....onların cvp...bızde gelecekmıyız hayır sız sadece yaşadıgımız yerın güvenlık açısından tedbır alacaksınız...tamam dıyorlar..sözmu..yemın mı..kı....bu..teröristler..yemın allah bılmezlerkı cahıl köylüde kanıyor hemen....ylanlarına..ve katılıyorlar....onlara..ve dedıklerı...yorulma yok egtım şukadar...sadece yaşadıgımız yerde tedbır alcaksınız..fasafıso hepsı yalan .....dırek..1.2.günlül..egıtımden..sonra..ellerıne ..bırer.silah verıp..örügüte takvıye edıyorlar..sonrada pişman olunca..da aha böyle teslım oluyorlar ılk fırsatta......dedıklerımden anlamışsınızdır umarımm..arkadaşlarr...bunları nerdenmı bılıyorum dıye sorarsanızda..../// yanlış anlaşılmasın..yanı..ben..çok sıyası sıtelere takılırdım...hemde..çok..neyse..