![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
..adı üstünde olimpiyat stadı...gittim gördüm ve dedimki burda futbol oynanmaz..rüzgar problemini hala çözemediler..ulaşım problemini...seyirci sıkıntı çekecek...diyelimki gitti...deplasmandada olimpiyatta verdiğin desteğin aynısını veriyorsun zaten...deplasmanda oyna maçlarını farkı yok anadolu takımları için...seyirci desteğinin minimum hissedilebileceği bir stad..bununda ötesinde artık adı çıkmış..bence hipodroma çevrilip at yarıştırılsın orda ...adı çıktı uğursuz stadyuma artık | |||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Okuturuz stadı sıkma sen canını ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
araştır bir zahmet be arkadaşım.... bulamazsan haber ver ben başkasını bulurum çevrem geniş :P | |||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nefesi kuvvetli olsun ha... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamamdır,bu işi de hallettik...Biz de olmasak ne olacak,bilmem... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/61614-inonu-stadi-19-mayista-yikilamiyor/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 14-05-2008 14:08 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |