08-08-2008, 23:58

|  

#1  |  
  |    Banned    
				   Tecrübe Puanı:  0     |      Darüşşafaka'nın 100. yılı   |   |                  Darüşşafakalılar Derneği üyeleri, 100. yıl etkinliğinde  bir araya geldi.   Maslak'taki Darüşşafaka Sosyal  Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Darüşşafakalılar Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yalçın Gültekin, mensupları sahip çıktıkları  müddetçe, kurumun ilelebet yaşayacağını söyledi.    
Darüşşafaka Cemiyeti  Başkanı Zekeriya Yıldırım'ın gönderdiği mesajı da okuyan Gültekin, daha sonra  üzerinde ''Darüşşafaka'' yazılı pastayı eski başkanlar Davut Ökütçü ve Beşir  Özmen ile birlikte kesti.    
Darüşşafakalılar Derneği, 1873 yılında kurulan  okulun, 1903 yılında Osmanlı Padişahı Abdülhamit tarafından kapatılması üzerine,  okullarını açmak için bir araya gelen 150 mezunun çabasıyla 1908'de kurulmuştu.          
				__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |  

|        |