bu insan hakları filan değil akadaşlar eğer öğle olsaydı zaten idam edilirdi sen yetiştir 20 sene bak okut bir meslek sahibi yap askere gönder ve bir haber geliyor oğlunuz şehit oldu yok böyle bişi o anaların hiçmi insan hakları yok hiç mi yüreği hiç mi savaş olur ülke için canını seve seve verirsin ki bu tarihimizde de vardır ne demiş ulu önder atatük askerlerine BEN SİZİN DÜŞMANA MERMİ ATMANIZI DEĞİL ÖLMENİZİ İSTİYORUM TAKIN SÜNGÜLERİ emrini verdiğinde kazanıldı zaferler bu şekilde ölümler başım üstüne ama diğeri için hayır bakın iran a tecavüz olayları hiç oluyormu olmaz olsada tek tük neden cezası hemen kesiliyor daağacında sallandırıyolar ha bu demek değilki ülkemizde iran a benzesin asla istemem güzel memleketim başka bir ülkeye benzesin benziyecekse onlar bize ayak uydursun ama adalet olunca herkese eşit ve cezası ne ise o kesilsin ve yapılsın başkalarının izni olmasın kararlarımızda buna izin vermiyelim biz dünyanın %70 ini sahip olmuş ve diğerlerinden vergi alan bir toplumun torunlarıyız sahip cıkalım değerlerimize |