![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kesinlikle ...öküzmü olacaz yani..önce bacak sonra kol ...sonra kolundan tutup piste sürükleyecez falan ...muhabbete bacaktan girersen normaldir dansa kalkması..ama anlık araştırma yapmışlar muhtemelen 2. gün hiçbir kadın bir daha görüşmemiştir bu adamlarla ...bacaktan başlarsan muhabbete dansa kalkayımda kurtulayım yoksa bu iş sakata varacak diye düşünüyordur muhtemelen kadınlar![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ya ilk temas bacağa dokunmakla olmaz, yanlış.. kafasını kırarım bana öle bişey yapan olsa![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | |||
| | |
| | #3 | |||
..zaten 3 bayan yorum yapmış ...% 100 le ilerliyor yani istatistik![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() bu istatistik sonucu böyle devam eder![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | |||
| | |
| | #5 | |||
...adamlar tabi sizden çok hoşlandım deyip direk kaynaşan kızları baz almışlar ...bizim Türk kızlarına seni seviyorum diyemiyosun ...desen tokat yeme potansiyeli var ortada ..kızıııımm...seni seviyorum ya anana küfretmedik ne bu tavır ..birde ağlarlar...hayvan ya seni seviyorum dedi bana ya diye ...bu kızlara bu bilim olmaz,istatistikte böyleee uzar gider![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
puhahahaha ![]() ![]() süper demişsin ![]() ![]() evt mesela biri bana seni seviyorum diyince.Eee nolmuş yani? diyorum ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #7 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #8 | |||
ben işimi bilirim kardeşim ...bizim artık çok geç gençler ilgilensin bilimsel boyutuyla![]() | |||
| | |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
yani saçmalık bilim insanı dayağa sürükler ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |