![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Adana trafiği BBG yarışmasındaki gibi 24 saat kesintisiz izlemeye alındı. ELEKTRONİK PANOLARLA SÜRÜCÜLERE MESAJ Hasan Gülşen, kavşaklardaki kameralar aracılığıyla elde edilen görüntülere göre belediye binasındaki kumanda merkezindeki görevlilerin sinyalizasyon sisteminde anlık düzenlemeler yapıp, kavşaklarda kurulacak elektronik panolarda belirecek yazılarla sürücülerin bilgilendirileceğini kaydetti. Gülşen, "Sürücüler, hangi yolda onarım olduğunu, hangi yolun trafiğinin rahat olduğunu görebilecek. Kontrol merkezindeki görevliler de elde edilecek görüntüler sayesinde sinyalizasyon sistemine anlık müdahalelerde bulunup, yığılma yaşanan saatlarde trafik akışını rahatlatmaya çalışacak" dedi. BELEDİYE KASASINDAN PARA ÇIKMADI Proje hayata geçirilirken belediye kasasından para çıkmadığını vurgulayan Hasan Gülşen, trafik MOBESE sistemininin tüm yatırım ve işletim giderlerinin ilan reklam panoları ve bilboard ihalesi alan şirket tarafından karşılanacağını, 10 yıl süreyle işletildikten sonra belediyeye bedelsiz devredileceğini bildirdi. Gülşen, "400 bilboard, 100 megalight, 50 citilight, 15 kiosk, 10 ışıklı panodan oluşan ihalede belediyemiz 22 milyon 500 bin YTL gelir sağlayacak. Bu gelirin yanı sıra trafikte kameralı gözetim projesini de belediyemiz kasasından para çıkmadan gerçekleştirmiş olduk" diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |