![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar bence bunu yapanları değil bu insanları bu duruma getirenlere bakın bunlar bu işleri boş yene yapmıyor...aç nolcak açmı kalsın...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bunu anlamıyorum aç olan kim yaşlılara yaşlılık maaşı, sakatlara sakat maaşı, fakirlere yeşil kart vs bunlar varken ne açlığı aç olan kim. bi tırnak batması şikayeti için hastaneye giden bir hastayı yatmadığı halde yatış gösterip döner sermayeden para alanlarmı yoksa yapmadıkları halde tahlil ve raporları yapanlarmı aç | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
son cümlelerinde belirttiklerin, bunları yapanlar dolandırıcı... yaşlılık ve sakatlılık maaşının miktarını bi öğren... ayrıca devletin sağlık hizmetlirini bedava vermesi gerekir görevi budur... yoksa insanların birbirlerinin sağlık karnesini kullanmak zorunda kalır... bu dolandırıcılık değil mecburiyettendir...parasızlıktan...
Konu OzzY tarafından (22-07-2008 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |