![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 

|  |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. | 
![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |    
 Sarhoş geyik evin bahçesinde oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunu ısırdı.    ![]() İsveç'te evinin bahçesinde oynayan 3 yaşında bir kız çocuğu, sarhoş bir geyiğin saldırısına uğradı. Aftonbladet gazetesinin haberine göre, anne Maria Schlein, kızının çığlıklarını duyunca evden dışarı fırladı ve kızı Nova’yı kurtardı. Geyik vurulurken, uzmanlar, geyiklerin ağaçlardan yere düşen mayalanmış elmalardan çok yiyince sarhoş olduklarını belirtti. 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    AyNaKoLiK  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 28    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     insanlar gibi hayvanlarda değişiyo tabii    ![]() ![]() ![]() o yavrucaza yazık nası korkmu$tr kimbilir.... 
				__________________   senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum..  ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     vay ayyaşlar vay  onlarda alkol tadını aldılar desenize yandık artık bunlarda amma geyik muhabbeti yaparlar    
				__________________   .  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 24    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     geyiğin suçu yokki çok sarhoştum hatırlamıyorum dicektir    ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    ah mine'l-aşk  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 44    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     eee ayyaş olmayan kaldı mı ki bu devirde    ![]()   çok görmemek lazım![]() 
				__________________   ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır..  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | |||
|    C!mC!m£..! (:  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  
				 Tecrübe Puanı: 24   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()    |  |||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |