![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrıca pkk vblerinin zihniyeti genç yaşlı bebek kadın erkek dinlemeden öldürmek. Niyetleri, amaçları ne olursa olsun doğru birşey değil yaptıkları, insanlık dışı... Ama idamı savunarak aslında aynı zihniyet içine girilmiş olmuyor mu? Onlar öldürdü, bu nedenle idamı ve ölümü hakediyorlar düşüncesi devam ettikçe bu gibi olaylar daha çok olur, birbirinin devamı gelir...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
http://www.besiktasforum.net/forum/h...vakasi-sayfa2/
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: yani azmini tebrik ederim.. araştırıp bulmuşsun helal olsun...hak eden herkesi öldürelim o zaman..! | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() HAK EDENİ ÖLDÜRMEYELİM, ÖLÜMDEN BETER YAPALIM. YANİ 2 KERE DE ÖLDÜREBİLİRİZ ![]() Zaten nüfus çoğunluğu var ülkede, neden hep kötüler uzun yaşıyorki, bırakalımda biraz iyiler yaşasın, atalım şu keneleri yakamızdan değilmi ![]()
| | |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hak kukuk yerini bulur... arkadaşlar birçoğunuz biliyor benim polis çocuğu olduğumu ve 9 yıl karakol üstünde yaşadım...siz sanıyormusunuz ki hapis, nezaret hayatı rahat bir hayat??? sanıyormusunuz ki hiçbirşey yapmadan rahat rahat yatıp kalkıyorlar??? hayat Türk sinemasında gördüğünüz gibi tozpembe değil şükürki... onlar yaptıklarının bin katını çekiyorlar zaten orada. bırakın işkenceyi 4 duvar arasında yıllarca kalmanın ne demek olduğunu düşünün bu bile yeter.. Hiçbir hata / yanlış cezasız kalmaz. İdam edilenler çok daha şanslı. Konu Burcu_BJK1903 tarafından (29-07-2008 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | |||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Burcu imralıya bir bak seninde vicdanın sızlar sanırım o insanın orda aldığı her nefesten.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | |||
| | |
| | #7 | |||
Ve şunu da göz önünden geçirelim.. Gazetelerde yazmıştı hatırlarsın. Amerikan Konsolosluğu önündeki ölen teröristlerin kimliklerini araştırmışlardı ve birisi Afganistanda özel eğitim aldıktan sonra yakalanmış ve Amerika'nın (tam hatırlamıyorum) (G..... harfi ile başlıyordu sanırım hapishanenin ismi) orada 2 ay mı, 3 ay mı, 2 senemi, 3 senemi ne kapalı duvar arasında yatırmışlar) kimbilir senin dediğin gibi ne işkenceler gördü ve sonrada o shrefsizzzzz serbest bırakıldıktan sonra böyle bir saldırıda bulundu. Ya peki düşündün mü neden Amerika... Benim fikrim ve düşüncem birazda gıcıklığına, inadına yaptı bu eylemi. Zaten teröristin, kötü niyetli kişilerin, sapıkların dini imanı, hakkı, adaleti, iyisi yokki.. Onlar KÖTÜLÜĞE TAPIP, KENDİ YOLLARINDA ÖLÜMÜ GÖZE ALIYORLAR. Eğer sen bu tarz sherefsizleri dışarıya salarsan tekrar aynısını yapar, Kısacası senin savunduğunu (İdam edilenler çok daha şanslı) çürütüyor bu yaklaşım arkadaşım... Yani bana göre idam edilenler bu yüzden çok fazla şanslı değiller...
| | |
| | #8 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer bu haberi okuduysan sinir anında böyle bir tepki vermem gayet normal.... ama bu idamı savunduğum anlamına gelmez...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |