![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay beeeee | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hesaplar başlar şimdi ben şu yaştayken çocuğum........... ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cocukta kara bşi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bence çocuk açısından kötü.. Gerçi anne açısındanda peki iyi olduğu söylenemz.. Çünkü arkadasın dediği gbi çocuk 10 .anne 80 yaşında.. çcuk çok çabuk yetim kalır.. Anne desen.. oda kendinden geçmiş bu yaşta bu halde çocuk bakabilirmi.. e iyi güzel anne olmuşsun ama ...hem snn hemde çocuğunun açısından kötü yhani..AMA ÇOK TUHAF..:s
__________________ İŞTE BU... BEŞİKTAŞ AŞKI Bİ BAŞKA... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ouw ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heyy maşallah millet 20sinde doğuramıyo doğuran da 70inde doğuruyo.... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |