![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aaaaaa... İbrahim,neler oluyor sana neler oluyor gülüm...![]() ![]() Hiç medenice değil yani adamın yaptığı... Adamın yaptığını doğru bulmanı hiç yakıştıramadım sana,lütfen mağdurenin yanında ol...![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
orada mağdur olan birisi varsa oda adamdır ablacım ... hem arabası çizilecek hemde karşılığını verdi diye kadının arabasının bakımını karşılayacak bundan daha büyük bir mağduriyet olabilir mi hiç ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (20-01-2009 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böylelikle arabayı kadının çizdiğini sende kabul etmiş bulunuyorsun ablacım ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #7 | |||
Senin yorumuna göre cevap yazdığım için çizdiğini varsaydım. Ki bence eski bir eş bu kadar basit bir şekilde intikam almaz,adamın bütün geleceğini çizer de diyebiliriz.![]()
| | |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() "orada mağdur olan birisi varsa oda adamdır ablacım ... hem arabası çizilecek hemde karşılığını verdi diye kadının arabasının bakımını karşılayacak bundan daha büyük bir mağduriyet olabilir mi hiç "hımmm..adam Japon muş...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |