![]() |
Çorum'da YOK Dedirten Olay http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos..._4442975_n.jpg Çorumda yaşanan bir intihar "Yok Artık!" dedirtti. Lise ögrencisi C.S telefon rehberinde kayıtlı tüm numaralara çagrı bıraktı vee iki saat geçtigi halde kimse çagrı atmadı. " Kimse beni sevmiyor " diyerek intar etti. Tüm çabalara ragmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S nin telefonunu inceleyen polisler numarasının gizli olduğunu tespit etti. |
kötü bi ölüm tarzı, kimse çağrı atmadı diye intihar.. İlginç.. |
TrajiKomik Derler ya Aynen öyle bir olay Allah Rahmet Eylesin :S |
aLLah rahmet eyLesiin ama gece gece koptum ya aLLahiim böLe öLüm nedeni mii oLuur:D |
allahin verdigi cani böyle kolaycaman nasil verilir yakinda bana günaydin demedi diyede intihar ederler hay allahim.. |
insn hayatı bu kadar ucuz mu ya..ama bı yerde de kader yer zaman sona ermısse bu gıbı basıt olaylar sadece bahane oluyor..Allah rahmet eylesın.. |
Böylew bişey yapan insan zaten piskolojik hastadır bi insanda akıl olması lazım böle bişey yapmamak için |
yazık... Allah rahmet eylesin.. |
Ölmemiş olsaydı farklı şeyler yazacaktım ama ölmüş. |
hastaymıs demekki .. Traji komik bir ölüm olms benm ki gerilim dolu olur ins:D |
Bunalım Insan'a Herseyi Yaptiriyor |
Böyle zavallılara gülüp geçerim sadece..Yaşama amacı olmayan kişilikler. |
şaşırmış bu ya ben gerçek olduğuna inanamıyorum doğrusu:D |
Burası türkiye şişeye oturup intihar etmeye çalısan insancıklar bile var:D |
Tövbe yarabbim ya...Ne denir ki şimdi buna?Sadece Allah ailesine sabır versin diyorum. |
Yazık yazık.. |
İnt'de görmüştüm ama kaynağı nedir acaba haberin.. Bana çok inandırıcı gelmedi de.. ..ama doğruysa,ne denilebilir ki.. Allah rahmet eylesin.. |
Allah bilir msnde falan da titretmiştir milleti cevap yazan olmamıştır öle demeyin tek çağrıyla olcak iş mi bu :D haber yalan bence de ya hiç öle ölüm sebebi olur mu vardır başka bi nedeni kesin başına kötü birşey gelmiştir sakinleşmek için birilerini aramıştır konuşcak kimseyi bulamayınca da olayın etkisiyle intihar etmiştir sırf geri dönmediler diye yapması çok saçma :S |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |