![]() |
Buluşmaya gittiği kadın eşi çıktı. Trabzon’da bir kadından buluşmak için mesaj alan Murat Karadeniz, randevu verilen yere gittiğinden karşısında eşi Hülya Karadeniz’i görünce adeta çılgına döndü ve genç kadını dövdü. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek böyle bir oyuna başvurduğu ortaya çıkan Hülya Karadeniz şikayetçi olmadı. Olay İskenderpaşa Mahallesi Atatürk Alanı’nda önceki gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen 22 yaşındaki Hülya Karadeniz bir plan yaptı. Kardeşinin cep telefonundan eşine başka bir kadınmış gibi mesaj gönderen Hülya Karadeniz, buluşmak istediğini iletti. Genç kadın teklifin kabul edilmesi üzerine saat 23.00 sıralarında randevu yeri olan Atatürk Alanı’na gitti. Başka bir kadını beklerken karşısında eşi Hülya Karadeniz’i bulan Murat Karadeniz (26) adeta çılgına döndü ve eşini dövdü. Olaya çok yakındaki Taksim Karakolu ekipleri müdahale etti. Hülya Karadeniz, kendisini döven eşinden şikayetçi olmadı ancak olayla ilgili soruşturma başlatıldı. |
kurnaz kadınmış ama fazla uyanıklık iyi değildir derler:D |
aman taRRımmmm!!!:D |
Bu kadinlarida anlamak kolay degil kardesim hem süpheleniyorsun kocana oyun kuriyorsun ve görecegini göriyorsun kocan sinilenip döviyor sen birsey yapmiyorsun senin amacin neydi be kadin :D |
Bide dövmüş ya utanmaza bak :mad:... Kafasını kırmak lazım bu kuş beyinlinin... E be kadın sende ne dayak yersin armut mu topluyor elin geçirsene bi iki tane sende.:motz: |
burası türkiye..pislik adamm :D |
Çapkın adam :) Yakışır... :D |
Yalnız hanımı dövmesi yakışmamış. Ama hanımda aklını başına alır bundan sonra herhalde :D |
oha hep suclu hem guclu bıde dvmuş kadını yazık be |
ya bu olayda bir terslik yok mu bence kadının adamı dövmesi lazımdı:D:D |
Alıntı:
|
ben o kadının yerinde olcaktım varyaaa o adama neler ederdim:D |
ya adamı suçluyorsunuz iyi hoşta kadında buluşmak için mesaj atmıs adama.. burda bence ikiside suçlu ikisinide bana versinler ben hallederim :D :D :D |
iyide kadın adamı denemek için yapıyor ama adam başka bi kadın diye hemen oltaya geliyor:D:D |
e adam nerden bilsin deneme yaptığını oda aldatıyor sanmıss, hem adamın suclu olduğu ne malum belki oda karısını denemek için gitmişti... |
yuh yaa ne alaka bariz apaçık ortada herşey adamı denemiş kadın adamda safmış azcık oltaya gelmiş olay bu yani:D:D |
ahhh kadınlar olta sallamayı bilen hep kendiniz sanırsınız :D :D bence adama haksızlık yapıosunuz... :D |
Kadın haketmiş bence :D Adrenalin arıyor. :P Madem Güvenmıyorsun ne diye evlendin..Hadi evlendin güvenmıyorsan git Boşan . Abucuk gubucuk şylerle Reklam edıyorlar kendilerini ya xD |
Alıntı:
|
bende ekmek ayırmam :D |
Alıntı:
|
aciz erkekler bir kere karısını döver gücü bi ona yeter zaten hiç bi kadın evlenmeden dayak yiyip yemiyceğini anlayamaz sonuçta adam hem başkalarının peşinde koşuyor karısına yakalanıncada dayak atıyor oh ne ala aciz erkek işte... |
Kendine güveni olmayan, aciz ruhlu erkek yapar ancak bunu.. Kadında ayrıca aptalmış.. mahkeme mahkeme süründürmek varken o adamı yemiş dayağı oturmuş.. Bunlar gibi çok örnek var.. Yazık herşeyin cıvığını çıkarmaya devam ediyoruz, evliliğin bile... |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |