![]() |
01.01.2007 Trafik CezaLarıMız... Yeni Yilda Trafik Cezalarina Yuzde 7.82 Zam Yapildi. Yeni Yilda trafik cezalari yuzde 7.82 zamli odenecek KIRMIZI ISIKTA GECENLER : ................114 YTL. EHLIYETSIZ ARAC KULLANANLAR:...........232 YTL. HIZ SINIRINI %10-30 ARASI ASANLAR:.. 114 YTL. HIZ SINIRINI %30'DAN FAZLA ASANLAR: 244 YTL. ALKOLLU ARAC KULLANMA:.................. 470 YTL.(1.KEZYAKALANMA) ALKOLLU ARAC KULLANMA:.................. 588 YTL.(2.KEZYAKALANMA) ALKOLLU ARAC KULLANMA:.................. 941 YTL.(3.KEZYAKALANMA) KEMER TAKMAMA CEZASI:.................... 55.2 YTL. PARK YASAGINA UYMAYANLAR:.............. 55 YTL. TRAFIK SIGORTASI YAPTIRMAYANLAR:..... 55 YTL. |
Trafik kurallarina uyalim UYMAYANLARI UYARALIM !!! Böylece ceza falan olmaz. (Simdi belki cogunuz kizacaksiniz ama bu cezalar bile cok hafif. Isvecte bu cezalar cok cok daha yuksek.) |
Tövbe valla bidaa ehliyetsiz arac kullanmak mı? asla.. :D:P |
Alıntı:
mühim olan yakalanmamak :D:D |
eyvallah kardeş bilgi için.bu cezalardan emniyet kemeri takma cezasını hergün işliyoruz. |
ALKOLLU ARAC KULLANMA:.................. 470 YTL.(1.KEZYAKALANMA) maalesef başıma geldi ve 6 ay ehliyeti aldılar:( Onun için tavsiye edeyim kullanmayın içkili:D |
burda bi arkadas alkollu yakalandi sivil polise, 1.kez yakalanmasina ragmen yaklasik 800 euro ceza bide Piskolojik Terapi görme zorunlulugu vardi ayrica ehliyeti kafadan 6 ay gitmisti... bu cezalar daha cok az bence... |
Ben ehliyetsiz araba kullanırken yaşlı bi kadına carpmıştım.ki benim sucum yoktu o birden onume cıkmıştı.kadının ayakları sol kolu ve burnu kırılmıştı.kazayı ablam uzerine almıştı.beyler inanın maddiyat onemli değil okadar onun verdiği vicdan azabı cok kotu.o kadın olseydi napardım bilmiorm.. |
bence az bile |
azzz bile bu cezalar |
Türkiye`de Saat: 02:05 . |