![]() |
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun |
Barış Abimiz için.. BARIŞ AKARSU İÇİN BARIŞIN BU KLİBİNİ HERKES İZLESİN YouTube - Baris Akarsu - Islak Islak (Allah rahmet eylesin) TURKIYE IZLENME REKORU KIRSIN WE BARISA BURDANDA KIM OLDUGUNU SOYLIYELIM |
allah rahmet eylssein başka bişey gelmiyo aklıma |
Allah rahmet eylesin.. çok üzüldüm .. ama Barış ölmedi hep bizimle birlikte olacak.. Sei Hiç Unutmayacağız... |
ALLAH RAHMET EYLESİN BARIŞ SEN HİÇ ÖLMİYECEKSİN ....!!! |
Ya sanki benim abimdin keşke gitmeseydin ewet biliyorum allahın emri ama gitsende biz seni gerçekten unutmıyacağız....! |
Barış Akarsu'yu her zamn o gülümseyen, ismi gibi "BARIŞ"çıl yüz ifadesiyle hatırlayacağım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun İNŞALLAH. |
allah rahmet eylesin SENİ HİÇ AMA HİÇ UNUTMIYCAM...!ABİM |
Geride ıslak ıslak gözler kaldı… http://img466.imageshack.us/img466/3329/barnn4.png Çok kısa sürede Türkiye’nin sevgilisi olmuştu… Ünün, şanın, şöhretin bozamadığı ve yaşasaydı bozamayacağı bir isimdi o… Sesiyle Cem Karaca’yı bizlere yeniden yaşatan Antonio Banderas görünüşlü yıldızımızdı… Daha yaşamının en güzel yıllarında lanet olası bir kaza aldı onu bizden… Oturup biraz düşününce ülkemde bir yılda trafik kazalarına kurban verdiğimiz insanların sayısıyla teröre kurban verdiğimiz insanların sayısını düşündüm. Kesin bilgiler olmamakla beraber trafik kazalarında her yıl binlerce insanımızı kaybediyoruz. Terörde de öyle. Terör sadece dağda değil ki artık… Trafik terörü her şeyden daha çok acımazlaştı. Peki ya bu trafik terörüne önlem alamayanlar? Onların bu kazalarda hiç mi suçu yok? Allah bilir Barış Akarsu’nun kaza geçirdiği kavşağın bağlı olduğu karayolları müdürlüğünün yetkilileri bu seçimde aday olmuşlardır. Sırf koltuk merakı yerine yapacaklarını askıya almışlardır belki. Tabi bu dediğim bir varsayım. Bakın sağa sola tüm adaylar vaat ettikleri şeyleri yapabilme imkanı olduğu yerlerden geliyor. Bunu o zaman değil, Meclis’e girdiklerinde yapmaya çalışıyorlar… Böyle düşünüp Meclis’e gitmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum… Evet… Geride ıslak ıslak gözleri bıraktı Barış Akarsu. Bir yıldız gibi akıp gitti aramızdan… Bir televizyon kanalındaki yarışmayla girmişti hayatımıza… Diğer yarışmalarda başarı gösteren arkadaşları gibi kendisini kaybetmemişti. Hep akıllı adımlar atmış, yaptığı işle adından sıkça söz ettiren bir beyefendi olmuştu. Bu ülkenin kanayan yarası olan trafik kazalarına O’nu da sonunda kurban verdik… Gökhan Semiz (Grup Vitamin) gibi… Kerim Tekin gibi… Ajlan Büyükburç gibi… Daha ismini yazamadığım milyonlarca insan gibi… Onlar adice gelen kurşunlarla değil, bile bile lades denilen ve önlem alınmayan yollarda can verdiler… Bu önlemi almayanların dağdaki teröristlerden ne farkı var? Şimdi soruyorum sizlere! Terör terör diye kendimizi parçalıyoruz! Küresel ısınmada da aynı şey var. Herkes tutturmuş bir küresel ısınma diye. Herkes küresel ısınmanın sonucunda böyle olacak, şöyle olacak diyor. Ama hiçbir Allah’ın kulu çıkıp da bir önlem almıyor ya da bununla ilgili ne yapmıyor. Varsa yoksa bir kaşık su da fırtına koparılıyor… Bakalım daha kaç Gökhanlar, Kerimler, Ajlanlar, Barışlar, Ahmetler, Mehmetler bu terörde can verecek… Biz Barış’ı sevenler olarak bu kadar üzüldük, kahrolduk… Ya ailesi…. Allah onlara sabır versin… Bundan sonra ne yazsak boş…:( |
jasmin paylaşım içn tşkler |
ALLAH mekanını cennet eğlesin oda kerim tekin gibi aynı gece kaza yaptı aynı şekilde can verdi ALLAHA yakınlarına sabır versin |
Çok güzel yazmışsın Yasemincim...Boş konuşmaktan öteye gidilmiyor maalesef. Çok canlar yandı, yanmayada devam ediyor. Allah ailesine sabır versin. Ölüm hiç kimse için geç değildir hangi yaşta olursa olsun ama çok erken gittin be Barış çok erken :( İnşalah mekanın cennet olur... Demekki Allah seni yanında istedi.... |
ŞUAN 159 BİN OLMUŞ HADİ KIRALIM REKORU BARIŞ ABİMİZ İÇİN SENİ ÖZLÜYCEZ MEKANIN CENNET OLSUN ABİMMMM |
rekor kaç ? |
Kiralim rekoru , off Baris off :( |
şuan dinliyorum bu rekoru kırarız biz :s: |
mehtb tek başına kırar... :) |
offffffffffffffffffffffffffff :'( |
tenk yu |
son röprtajı son katıldıgı program :( ne kadar mutlu ve hayat dolu görünüyodu:( hiç inanmadım öleceğine 6 gün boyunca hep dua ettmi:( ama olmadı gitti :'( |
Bugün tvye bakarken barışın dizisini gördüm arkasından da kazım koyuncu nun bi klibi oynuyodu onu gördüm isyanımı gizleyemedim ülkemizin ihtiyacı olduğu bu değerli sanatçılarımız nie daha hayatlarının baharında göçüp gidiyorlar anlayamıyorum hayat bazen adaletsiz davranabiliyor, Kerim Tekin olsun, Kazım Koyuncu olsun, Barış Akarsu olsun insanların yüreğine ektikleri sevgi tohumlarını belki artık kendileri besleyemeyecekler ama bu ülke onları hiç unutmayacak ve o sevgi onları sonsuza kadar yaşatacak... Nedense müzik piyasasındaki gereksiz bir dolu insana nefretim daha da arttı burdan ii dileklerimi(!!!) sunuyorum... |
SENİ UNUTMUYACAZ UNUTTURMUYACAĞIZ BARIŞ ABİ MEKANIN CENNET OLSUN |
ÖNEMLİ OLAN REKOR DEĞİL ARKADAŞ ONA DUYDUĞUMUZ SEVGİ VE BEŞİKTAŞ KARDEŞLİĞİ ÖNEMLİ OLAN BU |
Barış'ı Hiç Bir zaman Unutturmayalım! Arkadaşlar yönetime burdan seslenip barış akarsu forması çıkarttıralım.bi kaç yerde daha yazdım bu fikri ve çok olumlu cevaplar aldım.üstelik dier takım taraftarlarından da güsel tepkiler alıyorum.bi kampanya başlatıp böyle bşey yapabliriz. |
yarım saat uzağımdasın şuanda...gelsm hastanenin önüne ne değişir... seni tekrar ayakta görmek varken,btn dualrıma rağmn gittin... umarım yarın Amasra'da yanında olucam... |
Evet olabilir bencede.Güzel bir fikir.Hem barışın adınıda yaşatmış oluruz böylece. |
ewt arkadaşlar bu konuyu es geçmeyelim.önemli bi konu bence.maraton sitesinde de yorum yaptım ve çok güzel tepkiler aldım.bence olmicak bşy deil. |
çok güzel bir fikir sonuna kadar destekliyorum... |
ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ. SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ. HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA. SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ. |
bencede cok güzel bi fikir onu hiç unutmayacagız |
arkadaşlar bi sürü fbli gsli insan var bu forma çıksında alalım dien.Ama bunu lütfen ticaret olarak görmeyelim.hepsi Barış için |
gelir yardım kuruluşlarına verilirse neden ticaret sayılsın... |
rahat uyu barış |
Hangi gece klübüne giderdin? Görmedik. Sevgilin kimdi? Tanımadık. Nerede tatil yapardın? Bilmedik. Hiç bir ünlüyle polemiğe girmedin, Kimlere yardım ettiğini söylemedin, satış rekorları kırmadın belki ama o Gümbür gümbür sesinle sessiz sedasız zirveye çıktın, çocuk, genç, yaşlı herkesin gönlünde taht kurdun. Ama o gümbür gümbür sesinle sessiz sedasız çekip gittin Barış Çocuk... Oysa daha yapacakların vardı, Lösemili Çocuklar ve Tema için konserler verecektin... 1-2 saat sonra doğum gününü kutlayacaktın... Bir gün aşık olacak sonra eş sonra baba olacaktın... Ertelediklerin vardı muhakkak yarın yada seneye yapacaktın bir çok şeyi... Bizimde seninle yapacaklarımız vardı, konserlerinde bağıra bağıra Sevgilinin ardından Ne Olur Islak Islak Bakma Öyle diyecektik, Feleği tehdit bile edecektik Çarkına Çomak sokarız diye, Şimdi sözümüzün bitti, gitarının sustuğu yerdeyiz... Ardından Islak Islak bakmayacağız ama ağlayacağız kuşkusuz... Bize "güneşte çay demle" bir gün bizde yanına geleceğiz nasılsa... Arkadaşlar Zuhal Olcay söylemişti galiba bu lafı "Gelecekle ilgili plan yapıp Tanrıyı kendime güldürmek istemem." ERTELEMEYİN HAYATI ve BAŞKALARININ İSTEDİĞİ HAYATI YAŞAMAK ZORUNDA OLMADIĞINIZI UNUTMAYIN.... BENCEDE GÜZEL OLUR. GELİRİ ONUNDA DESTEKLEDİĞİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFINA ONUN ADINA BAĞIŞLANABİLİR. |
Alıntı:
Bu sözlerin üzerine ne denilse boş.Hayat okadar kısa ki.... |
iyide ben zaten böle bir forma yaptıracağım arkasına ismini ve siyahın ve beyazınla yaşıyorsun yazacağım |
.duyunca çok kötü oldum ya nasıl anlatim ki. neyse hepimizin başı saolsun.yakınlarına allah sabır versin.mekanı cennet olur inş. |
artık sölediimiz herşey boş...rahat uyusun... |
|
Barış Akarsu - İsterdim Ölümü düşünmek gözlerinde çığlıklarla Kuşlara isyan etmek uçamamaktan Yüreğimdeki sancıları yaşamayı sevmek Öğrenmemek bildiklerini de silmek İsterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak İsterdim daha iyi olmak bir melek gibi Kanat açıp dağlara uçmak Birileri buna izin vermedi Buralarda yaşamak izne tabi Saçına dokunmak rüzgarların temasıyla Yeniden coşabilmek karanfillerle Uçurumları yenmek kaygan zeminlerde İsyanlara dalmak deli cesaretiyle İsterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak İsterdim daha iyi olmak bir melek gibi Kanat açıp dağlara uçmak Birileri buna izin vermedi Buralarda yaşamak izne tabi Acıyı yok etmek kalbinden sevdiklerimin Geceyi çekip almak günlerinden Maviye akmak sisli güz denizinde Günahları affetmek tanrının dileğiyle İsterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak İsterdim daha iyi olmak bir melek gibi Kanat açıp dağlara uçmak Birileri buna izin vermedi Buralarda yaşamak izne tabi birileri buna izin vermedi...buralarda yaşamak izne tabi... |
| Türkiye`de Saat: 17:33 . |