![]() |
Yeni gördüm ve yıkıldım.ALLAH rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.Ve mekanı cennet olsun. |
gecenin nemini gözlerimize düşürdün be hocam, çok üzgünüm daha çok genç offfff resmen b.k yoluna gitti herif ya, Allah rahmet eylesin... Onun gibi insanlar lazımdı bu dünyaya öle işte gerçekten moralim alt üst oldu huzur içinde yat kardeşim... |
Evet bir kartal daha aramızdan ayrıldı. mekanın cennet olsun! hepimizin başı sağolsun! |
okudum şimdi,allah rahmet eylesin barış.. |
SENİ UNUTMAYACAĞIZ BARIŞ... |
Allah Rahmet Eylesin Genc Yaşta Ölüm'ü Tatdı.. Çok Efendi Biriydi Sevenide Çoktu Tüm Türkiye Seferber Oldu Neredeyse Ama Kaderin Önüne Gecilmiyor İşte Allah Günahlarını Bağışlasın.. |
gerçek bi beşiktaşlıyı kaybettik çok efendi biriydi diğerleri gibi şımarık değildi bize düşen görev inönüdeki her maçta onu tezahüratlarımızla anmak olcak |
Ölüm seni bizlerden çok erken kopardı ama sen hep bizimle olacaksın Barış. Asla unutulmayacaksın... |
ALLAH mekanını cennet eğlesin yakınlarına sabır versin böyle gençleri kaybetmek çok kötü ya |
mekanın cennet ruhun şad olsun kardeşim.Allah sevenlerine ailene sabırlar versin. |
Türkiye`de Saat: 04:28 . |