![]() |
Tümer: Bankam ÇaRşI'da ''BANKAM ÇARŞIDA HER HAFTA GİDİYORUM'' Tümer ile yapılan bir röportajda tümer şu sözleri sarfetti... Beşiktaş maçlarına farklı bir motivasyonla mı çıktığı sorusuna Tümer, ''İster istemez. Çünkü ilk kupa maçına gittiğimde küfür olmadan tezahüratlarla tepkiler aldım. Küfür etseler o kadar olurdu yani. Ama normal, benim için çok önemli değil. Tel örgülerin arkasından söylenen hiçbir şeyi umursamamayı öğrendim. Ben İstanbul'da her yerde geziyorum, hiçbir yerde gizlenmedim. Hedef göstermek anlamında da söylemiyorum. Bana (Beşiktaş çarşısına gelemezsin) diye tehdit telefonları açan insanlar var. Benim bankam çarşıda ve haftanın iki günü gidiyorum'' diye yanıt verdi. |
lan bi alalım şu herifi dövelim be |
Çarşı Erkeğe Küfreder |
ya taraftar şunun kışkırtmasına kapılmasın kendi kendine bizi özledi orda mutlu edğil heralde ortam gerecek geri dönmek için bahaneler uyduruyor biz bıraktık o bırakmadı bizi hala çarşıyı konusuyor demmeki hala bizi özlüyor |
Marjinal olma kaygısı napsın dikkate alınmaya bile değmez.... |
gitsen ne fark eder kalsan ne fark eder aldigin dollarlar elbete birgun biter |
Unutma Tümör senin artık beşiktaşla işin kalmadı sen artık aciz bir Kanar!!ya sın...Hani ÇaRşI umurunda deildi???Madem oole nie hala çarşı dan Beşiktaştan bahsediosunn...Madem o kadar yurekliydin inonude maca çıkarken nie süt dokmüş kedi gibi dolandın?Ayrıldığın takımla ilgili konuşarak antipatik oluyorsun..Zaten öylesin yaa...Neysee...... |
ezik!!! |
yaa sen nesinki senin arkandan koşucaz beee erkekmisin sen |
abi erkek diyerek bizim erkekliğimizi bozma ya o dönme erkek değil muhabbeti değmez abi |
Türkiye`de Saat: 06:21 . |