![]() |
Dünyaca Ünlü TÜRK HaCKeR İSKORPİTX!!! İskorpitx yaşı bilinmeyen türk hacker... Yapmış olduğu inanılmaz savunma ve saldırı taktikleri tüm dünya ahckerleri tarafından saygı ve şaşkınlıkla alkışlandı Konya Karapınar doğumlu olduğu bilinen iskorpitx microsoft decümant sever, jetpa, çukurova,azadi kürdistan,kobani net gibi bir çok iddialı siteyi hackleyerek Türkün gücünü Dünyaya kanıtlamıştır. Artık veda ediyor. Yaşını kimsenin bilmemesine rağmen yaşlandığı için bıraktığı ileri sürülüyor.. Büyük bir üniversitede şuan öğrenim görmektedir. Bölümü ise tahmin edilebilir... İskorpitx meşaleyi genç kardeşlerine devrederek Türkün Gücünü Dünyaya ispatlamalarını vasiyet etmiştir. Türk hackerler onun yolunda ve tekikleriyle ulaşılmaz a ulaşacaklardır. Mütevazi bir kişiliğe sahip olduğunu gösteren delil, ben pc den anlamam demesi, yada bildiğini açığa vurmamasıdır. İşte gerçek hacker buna denir. Konya gurur duysun |
helal olsun, gurur duydum valla...:D |
ben de inşallah bizim aramızdan da çıkar böyle biri |
gurur mu duydun mustafa :D:D:D |
inşallah çıkar:D, hey allah'ım millet deliye hasret biz akıllıya...:D |
unutmayalım ki her HER TÜRK HACKER DOĞAR |
helal olsun ya :D mustafa abi sana katılıyorum :D |
40 Yaşlarında Bundan Önceki Son Yaptıgı İş'de Çok Konuşulmuştu... 10 Dakikada 38,549 Site Hacklemişti.. Zone-h'de 1 Numarada Yer Alır Microsoftun Sitelerini Kırarak Adını Duyurdu.. 2 Yılda 90 Bin'i Aşkın Site Hacklediği Biliniyor:) Yani İlgimi Çeker Bu Konular Az Birazda Uraşırız.. Ama Gelmiş Gecmiş En Büyük Hacker Kevin Mitnick.. |
vay be ne güzel şeler yapmış şanımızı yürütmüş :D o kadar siteyi nasıl 10dkda çökertti onuda merak ettim dorusu Jetli bilgin var mı |
Önce Hazırlamış Verileri Kullanacagı Programları Vsvs.. Sadece Tıklamak Kalmış :D Her Tıkta Bir Site.. |
abi tıklamasıda zor ama yaw:D insanın kolu ağırır :D 10 bin küsur defa |
Başka Nasıl Hacklenebilir Zaten Buda İmkansız Gibi Görünüyor Ama Adam Dünyada Bir İlki Gerçekleştirdi Daha Tehlikeli Bir Hackerımız Vardı ZEHİR HK Lakaplı O İçerde Ne Zaman Çıkacak Tam Bi Bilgim Yok Ama Bayadır İçerde Çıkıncada Teknolojik Aletlere Dokunma Yasagı Var :) Mahkumiyet Yetmezmiş Gibii... |
:) vay abi sende baya ilgilisin hapis cezalarına kadaR:D |
işte övündüğümüz şeye bakın ya :D:D |
Övüneceksin Tabi Sanal Güç Diye Birşey Var.. |
:) abi ya bizim dorumuda girerse |
ya millet technology geliştiriyor uzay aracı yaratıyor değişik şeyler yapıyor bizde hackerlıkla övünüyoruz :D:D |
Ne Alakası Var ? İyi Millet Teknolojiyi Geliştiriyo Diye Oturup Askerleri Bilim Adamımı Yapalım ? Silah Tutmayı Değil Teknolojik İcat Geliştirmeyi Mi Öğretelim Her Dal Ayrıdır.. Senin Dediğin Buna Çıkıyor Hepside Ayrı Daldır Sanal Güç'te Çok Önemli Rusya ve Türkiye'den Sanalda Çekinmeyen Ülke Yok... Hackerlarımızı İçeri Attıranda Zaten Amerika... Korkusuna İçeri Attırıyor Ayrıca Pc ve İnternet Teklojide Bi Devrimdir Bunuda En İyi Şekilde Kullanmak Gerekir.. Pc'de Teknolojik Bi Alet ;) |
ya efe gece gece anlamıyorum nasıl yapıyorsun bunu askerlike benim dediğim konunun ne alaksı var kendimizi geliştirelim hackerlık ülkemize ne kadar para sokar ne getirir veya ne yararı var hadi git amerikanın sitelerini hackle ne işe yarar ya uğraştığımız tatıştıgımız konulara bak adamlar su şişesinden icat çıkartıyor para kaznaıyor bizde ooo en iyi hackerız dünyada eşimiz benzerimiz yok aman marifete bak ne işe yarıyr bize ne gelir getiriyor ülkeye sanki hey YARABBİM ya |
evet hack te türkiye ve rusyanın üstüne çıkmaz daha önce de dedim HER TÜRK HACKER DOĞAR |
iyi her türk hacker doğsunda bundan kaznacımız ne ki akrdeşim ülkemize ne para giriyor sadece türkler sunu yaptı denip geçiliyor adımız lekeleniyor hapis davaları falan iyi gidelim microsoft hackleyelim neye yarar veya amerikan şirketlerini hackle ne işe yarar sanki büyük başarı türkler hackledi dicekelr 1 hafta sorena adam hapise gircek soran sitelerini geri alcaklar bizim kaznacımız ne bundan ? maddi ve manevi oalrak adamlar technology den para kaznaıyor bizde böyle işlerle uğraşıyoruz adamlar susuz araba uzay arabaları yapıyor bizde neymiş dünyanın en iyi ack ne işe yarıyorsa bize fazladan ne getiryor ya ülkemize sanki büyük başarı |
Alıntı:
|
bize ne getiriyor güzel bir soru adamların geliştirdikleri teknolojinin teknoloji olmadığını gösteriyoruz onlara yani hiç birşeyi tam yapamıyorlar adam gibi yapsınlar biz de saldırmayalım dimi yani biz onların sistemini bozuyorsak biz daha iyisini yapabiliriz |
araba veya telefon technology sinin nesini bozuyoruz veya kötülüyoruz ? sitesini hackle malını kötülemiş olmuyorsun sadece sitesi gidiyor ürün mü bozuluyor |
Alıntı:
adamlar ürününü tanıtamıyor biliyosun işimdi herşey internet üzerinde yapılıyor ayrıca sadece ürünleri için hazırlanan ssiteler değil fbı cia ve pkk nın sitelerine saldırılıyor veya türkleri küçük düşüren sitelere veya da amerikan, israil gibi ülkelerin sitelerine saldırılıyor genelde de bu dediğim sitelere saldırıyorlar ve saldırmaları da gerekli zaten |
ya bırakın bu işleri :D:D:D övündüğümüz şeya bakın bu işten itibar para kazanmaktan valla inanılmaz geliştik saçma sapan şeylerle kendimizi kandırmayalım dünyaının bütün şirketlerini hacklesek ne işe yarar kardeş,im ülkemize 1 milyon paramı giriyor sadece rezil oluyorz hapis olayı falan ya böyle şeylerle övünmeyin |
geçen günlerde düzenlenen hack yarışmasında adamın biri mac i hackledi 10.000 dolar kazandı buna ne diyeceksin |
ya anlamıyorsun heralde ülkemize ne faydası ver diyorum kardeşim bize ne kazandıgı paradan ülkemize bieşymi getiriyor sanki büyük bir buluş büyük bir madalya kupa falan mı alıyor ya :D |
10.00 dolarcık alıyor sen de ol sen de al ülkenin adını duyuruyor tür kelimesi geçmesi yeterli değil mi ? |
hacklenen sayfada Türk bayrağı dalgalanması güzel bişe :D |
eyvallah iyibir arkadaş |
bayrak olması ve türk isminin geçmesi yeterli zaten olayı koparıyor |
Sanal Güc'ün Önemi Bilmeyen Arkadaşlar Buraya Sacma Sapan Yorumlar Yapmasın Bilmeden Etmeden.. |
çağımız bilgisayar çağı herşey sanal alemde bitiyor |
Türkiye`de Saat: 04:46 . |