![]() |
ÖlÜmcÜl Sac Modasi ÖlÜmcÜl Sac Modasi 1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyo, haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını bi'kaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuş. Bi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da, saçlarını öyle havaya doğru yapmak yasaklanmış |
Dehşet verici :s: |
çok kötü yaw |
3,6 töbe töbe yhaa:( |
hadi yaaa :D:D pek bi inandırıcı dill ama..hadi neysse:D:D bu arada anoumansız038girl 3,6 noluyo:D:D: |
Alıntı:
herkes öğrendi :D 3,6 :H |
ben hala anlayamadım :D |
:D ne süper ölüm yaw |
ben bunun akreplisini de biliyorum... |
Pek İnandırıcı Gelmedi Kafasındaki Örümcegi Kim Farkedemez.. |
ben böcekleri çok severim benim tarantulam vardı besledimm :):) ama bu olayy kötüü :(:(:( |
değişik versionları mevcut herhalde :D |
Alıntı:
|
mustafa abi senin ayıcığın vardı demi beslediin:D |
hamster besledim, yavru ayı besledim, öyle gider işte...:D:D |
Alıntı:
|
benimde göccük kurbağaları yakalama hevesim vardı küçükken :D |
o heves bende de vardı:Dben küçük büyük farketmez dalardım:D... |
hehe ama en korkutuğum hayvan kedi görmeye bile tahammül edemem kaçarım hemen ... |
şişe koyup kapağını kapatıodum sora bakıorum ölmüşler sonradan öğrendim oksijensiz yaşayamıolar :D |
dikkat etmek lazım |
Alıntı:
|
Alıntı:
kaptım abi kaptım :D ama sınavda çıkmadı :d |
Türkiye`de Saat: 13:23 . |