![]() |
Alıntı:
|
Melih Gökcek Ankaranın 14 Yıl Yetecek Suyu Oldugunu Açıkladı Aralık Ayında Su Kesilmelerinin Tekrar Başlamaksınız Bitecegini Söyledi.. Su Yok Demiyorki Adam Bazı Projeler Kesin Olarak Bittikten Sonra Su Sorunu Yaşamayacak Ankara Diyor.. Sadece Erken Önlem Alıyor Adam.. Bu Patlama Yüzünden'de 2 Gündür Kesik Olan Sular 2 Gün Daha Kesik Olacak.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sadece Kızılırmaktan Su Getirmeyecek Ankaraya.. Kesik Köprü ve Hirfanlı'dan Su Getirmeyi Planlıyor.. Kesik Köprüde'de Uzun Süredir Bi Çalışma Oldugunu Biliyorum.. Ankara'da 3.dünya Şehri Gibi Fln Değil Türkiyenin Sıkıntısı Genel Olarak Sıkıntısı Bu..(Su Olarak En Az Sıkıntı Çekecek İl Ankara Zaman Gösterecek Bunu) Ankara İlk Başta Kesti Suları Diye Yanılıyorsunuz.. |
arkadasım bu projeleri yapma icin illa barajlardaki suyun bitmesimi gerekiyodu bende sana bunu soruyorum proje evet varda ben neden susuzum burda bak bu 3. gun oldu |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hadi Bu Suların Gelme İşi Fln Yattı Diyelim İlerde Haftada 1 Gün Su Verilirse Napacaksın.. |
Nedir Bu Anti Melih Gökçeklik Anlamıyorum Yaptıklarınıda Hemen Es Geçiyorsunuz Türkiye'nin Başkenti Ankarada Melih Gökcek Olmasa İstanbul Gibi Trafik Sorunu Olacaktı 9 Günde Alt Geçit Yapabilen Bana Bir Belediye Daha Gösterebilirseniz Helal Olsun.. Seneye Secimlerde Herşey Belli Olacak.. |
Türkiye`de Saat: 08:10 . |