![]() |
Hırant Dink Öldü 100Bin kişi hırant oldu PEKİ ölen 15 şehitlerimiz için ????? Hırant Dink oldu 100 bin kişi Hrant oldu Peki ya ölen o şehitlerimiz???? |
çoğu kişi bizde yuruyuş yapalım diyolar hatta yakından da takip ettım ama izin vermiyorlar boyle bi yuruyusee olsa eminim milyonlar toplanır ve tamda ırağa girme olaylarının üstüne çok güzel olur sonuna kadar destek vermemiz lazım |
Pardon da bircok sehirde yürüyüsler yapildi.İStanbul'da da yapildi.Ama bizler bunu televizyonlarda dogru düzgün göremedik,ve dogru düzgün bir kalabalıkta göremedik..Binlerce kez yuh olsun,bu yürüyüsü adam gibi duyurmayan medyaya..Keske haberimiz olsaydi da ,bizlerde ölen bütün sehitlerimizi orada anabilseydik,bir yerlere biz Türklerin hala ayakta oldugunu gösterebilseydik.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çoğu kişi hıranddik olayında medya oyununa gelmiştir onların hepsi hikaye şimdi yapsınlar hırand dink için bu organizasyonu bakın kaç kişi gelecek yarısı bile gelmez purotestoya |
senin dünyadan haberin yok..... |
Alıntı:
Bilmem heralde onlarde Hrant Dink'in pesinden gittiler,öbür dünyaya...Ne kadar acı yaa,kac tane sehitimiz ölüyor hicbirsey yok,Hrant dink ölüyor hepsi Ermeni oluyor...Tamam bizde adamın bu sekilde öldürülmesine üzüldük,ama hepimiz Hrant Dink'iz diye abartmanın anlamı da yok... |
Alıntı:
|
o kadar insana şuç buluyosunuz onların çoğu ermeni yürüyenler peki bizim basınımız türk basını yalaka basın...! O hrand zamanında uğur mumcunun ölüm yıldönümüydü kaç kişi vardı soruyorum size basın ordusu mu vardı.Hepimiz uğuruz diyende yoktu...! |
Alıntı:
Arkadaşım siz olayalara at gözlüğüylemi bakıyosunuz. O zaman türkiye önemli bir AB sürecine girmişti ve bir anda ölümle birlikte dünyanın gözü türkiyeye çevrildi. Bütün dünya bizi konuşur oldu. Olmadımı? Peki türk halkı ne yaptı ''Hepimiz Hrant Dinkiz '' dedi ve doğruda yaptı. Haaaaa hepimiz hrant dinkiz diyenler bu olaya çokmu üzülmüşlerdi? Tabiki HAYIR Hatta sevinenler bile olmuştur(Mesela ben). Bu yapılan sadece avrupanın bu olaya bakış açısını değiştirmek içindi ve başarılıda olundu. Değilse yine diğer devletlerin gözünde türkiyenin karizması çizilecekti. |
:):):) |
avrupalılar zaten bızım ufak bı yanlısımızı beklıolar o yuruyuslerı yapmakta ve avrupanın nerdeyse butun ıstedıklerını yapmakta zorunluymusuz gıbı davranıyolar ve netıcede de bızde ilişkilern olumlu dewam etmesı ıcın cogu seyı ıstemesekde yapıoruz |
Alıntı:
Bazen özeleştirilerde kendimize haksızlık yaptığımızı düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 11:31 . |