![]() |
Hakkari'de 9 Şehit Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin Irak sınırındaki kesiminde PKK'lı bir grup teröristle güvenlik güçleri arasındaki dün gece çatışma çıktı. Sabah saatlerine kadar devam eden çatışmada ilk gelen bilgilere göre 9 asker şehit oldu. Çukurca'nın kuzey doğusunda Yüksekova'ya 50 kilometre uzaklıktaki Dağlıca Beldesi yakınlarında operasyon yapan Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı'na bağlı Komando Taburu'ndaki askerler bir grup teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin ‘dur’ ihtarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre teröristlerin açtığı ilk ateşle aralarında bir uzman çavuşun da bulunduğu 9 asker şehit oldu. Yaralı askerler Yüksekova'da hastaneye kaldırılırken, bölgeye takviye birliklerle sevkedildi. |
allah belalarını versin bu ********lerin.ne bekliyor daha hükumet bir an önce k.ıraka girip bu pislikleri ortadan kaldırmamızlazım... |
malisef dostum 12 oldu az önce dinledim |
maalesef 13 olmuş arkadaşlar çatışma sürüyormuş... |
allah belalarını versin,başka diyecek bişey yok malesef:(:( |
15 şehit 16 yaralı 10 kayıp varmış |
Şimdi 15 dedi evet. :( |
10 askerimizde kayıp mış :eek: En kötüsü bu ellerine geçridikleri askerlerimize neler yaptıklarını hayal bile edemezsiniz. :( Kaç yaralı var kaç kayıp var kesin değilmiş. Operasyonda olan bir kolun geçeceği köprü havaya uçurulmuş ve ateş açılmış. |
GİRELİM... VERİN ALAYINA GİRELİM... ÇOK GÜZEL GİRERİZ ÇOKTA GÜZEL OLUR... ŞERFSİZİN EVLATLARI KÖPEĞİN SOYLARI... ANALARI BELLİ BABALRI YÜZ ELLİ ŞERFSİZLER.... |
ne oluyor böyle ya anlamadım bu ne hal böyle |
Girelim girmeye de çok sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi. Ben o coğrafyayı biliyorum orada askerlik yaptım, girelim diyip hop diye gidersek çok sıkıntılı olur. Coğrafya çok dağlık, ve kayalık. Çok iyi etüd etmek gerek. Şırnak - Beytüşşebap yolu araç trafiğine kapatılmış. 10 askerin kayıp olduğu bildisi net değil sayı net değilmiş. Gece birlik köprü üzerinden geçerken köprüyü havaya uçurmuşlar ve sağda sola pusulanan teröristler hemen ateş açmışlar. Bir kısım askerler köprünün çökmesiyle birlikte suda sürüklenerek şehit olmuş ve ileride bir yerlerde bulunmuş, bir kısım askerde köprüden kurtulmuş ancak açılan ateş sonucu şehit olmuş. İşallah terörsitlerin eline geçmedne ölmüşlerdir şehitlerimiz, çünkü öylesini düşünemiyorum bile yapılanlar çok kötü çok. 3 askerin de durumu ağırmış. |
16 olmuş yaa |
17 .... |
17 haberini duymadım 16 diye biliyorum en son |
Giderek artıyor yaa akşama kadarda artacağa benziyor...Akşama kadar enaz kayıpla atlatsak bare...Allah Belalarını versin bu hayvan, ******** heriflerin...Sabah sabah bütün moralimizi alt üst etti ipneler..Girmek için kaç tane daha şehit vermemiz gerekiyor acaba...Yeter artık girin bitirin şu işi yaa.Arkadaşın da dediği gibi girdikmi çok güzel gireriz biz... |
allah belanızı wersin beeeee serefsiz heriflerrr r |
18 ŞEHİT...! BAKIYORUMDA EKRANLARINDA KARA BİR KURDELE BİLE YOK!HALA BAZI KANALLAR YAYNLARINA ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORLAR BÜTÜN KANALLRI TEKER TEKER ARAYALIM VE BU AYIPLARINI YÜZLERİNE VURALIM...! BU KONU BİZİDE İLGİLENDİRİYOR BİZDE BİR MEHMETÇİĞİZ. SESSİZ DURAMAYIZ MAGAZİN PROGRAMLARI MI BU ÜLKEYİ KURTARAMAZ...! |
YTER ARTIK GİRELİM ŞU IRAK A YER LE BİR EDELİM KUZEY IRAKI ŞUAN SİNİRDEN ÇILDIRIYOMM ŞEHİT KARDEŞ LERİM ALLAH RAHMET EYLESİN YARALILARA GEÇMİŞ LSUN |
hepimizin bası sağolsun.hepimize özellikle şehit yakınlarına allah sabır versin... |
köpeğin soyları... |
serefsiz köpeklerrrrrrrrrr :@ |
23 terörist öldürülmüş hepsi gebermeli itler. |
a.qoyduklarimin serefsizleri bunu cok yakinda en agir sekilde ödicekler |
23 terörist öldürülmüş.ama bizim de 16 askerimizi şehit oldu ALLAH rahmet eylesin... |
Türkiye`de Saat: 10:42 . |