![]() |
Helal Olsun Sana Higuain (Seviyorum Seniiiii) Antrenör şans verdi , vermedi. O yıLmadı devam etti. Kadıköydeki maçta az bir süre oynamasına rağmen goLünü attı. Volkan eL , koL yaptı yanına iLk giden Higuain oLdu. 11'de bu adam oynatıLmaLı ! Hem davranışıyLa hem mücadeLisiyLe bunu çok hakediyo bence. HELAL OLSUN SANA HİGUAİN ! MarsiLya maçında 2-1 oLduktan sonra Nobre goLe sevinmedi ; oynamadığı , yedek kaLdığı için. Ama Higuain'in de yedek kaLmasın rağmen goLe sevinmesi görmeye değer bi tabLoydu. İşte Resim ! http://img100.imageshack.us/img100/5231/erturulxn7.jpg |
geldi geleli söylekten dilimde tüy bitti..bu adamı harcıyolar,,bize çok katkısı olacak oynarsa eğer bundada beşiktaşlılık ruhu var hissetmesi zor değiL |
bobo-higuen biraz oynatsalar alıştırsalar forvete bile ihtiyaç yok ama oynatmıyolar |
Aslında bize böyle adamlar lazım. İyi yakalamışsın teşekkürler:):) valla helal olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=Pritt;505487]bu fotoğrafı geçen gün forumda birileri arıyodu. Ertuğrul Hocanın Seviç fotosunu.[/quote ama demekki orda higuine dikkat etmemişlerr |
ben teeee ilk zamanlardan beri diyordum bu adamda ruh var diye ama adamı harcıyacaklar ne yazıkki umarım ertuğrul hoca bunu görür ve bu çocuga biraz şans verir higuain için üzülüyorum şahsen adam oynatılmadığı halde verim alınamadıgı için gönderilecek deniyor sen oynat bakalım 3-4 maç bankoda bi görelim ne ayak oldugunu dimi... |
helal sana hıguen kartalım benım..bence hıguen kartal ruhunu hıssedıyo arkadaşlar yaa.... |
ee huzurevi gibi fb nin tüm futbolcularını toplarlarsa nobre gole sevinir mi..adam bizim kadar bjk ruhunu taşıyo |
Türkiye`de Saat: 22:50 . |