![]() |
ne olursa olsun bu takımı benimseeyip bu kadar candan sevinmeis çok güzell.helal sana higuen... |
Süre alması lazım demekten iflahım kesildi.Ama ertuğrul hoca farklı düşünüyor umarım harcanmaz. |
ben de katılıyorum arkadaşlar bobo ile higuen i yan yana oynatsalar bir kaç haftada çok iyi bir ikili olurlar ama neden oynatmaz hoca onu anlıyamıyorum adam kapalı fefansı acacak yetenekte bobo gol kralı bile olur onun yanında sadece pasları yavaş atıyor buda düzeltilmeyecek sorun değil |
bırak artık ertuğrul şu inadı madem aldı oynat şu adamı |
adamı harcıyoruz yazıkk yazıkk |
yazdıklarınıza higuen konusunda katışıyorum adam topu biliyor daha fazla şansa bulmalı ayrıca bence batuhana da daha fazla şans vermeli bu çocuk ne zaman yetişecek son beş on dakikalarda bu iş olmaz |
higuen e batuhan varken yeni forvete ihtiyaç yok ama bir stoper ve bir kaleci lazım birde ön libero |
nobrenin sevinmediğinin bende farkındayım... HİGUAİN'ede helal olsun |
Alıntı:
inat hemde nasık inat anlayamadıım valla kanser etti beni yaaa |
abi sivas maçında kendim gördüm adam harcadı kendisini. sahada basmadık yer bırakmadı. bu adamı nasıl olurda oynatmıyorlar anlamıyorum. 2 kez 90 dakika oynasa takımı şahlandıran adam olacagından eminim. bi bobo yetmicek benden söylemesi.. |
Türkiye`de Saat: 20:55 . |