![]() |
Bu Erkek Çocuk Hamile Kaldı ... BU ERKEK ÇOCUK HAMİLE KALDI!.. 7 yaşında karnı büyümeye başlayan bu çocuğun durumunu inceleyen doktorlar inanılmaz bir olayla sarsıldı.Nematilaev'in karnının hemen yanında damarlarla örtülü bir büyük kitle ortaya çıktı.Bu kitlenin içerisinde saç, el ve hatta kollar bile bulunuyordu. Parça ameliyatla alındığında gerçek ortaya çıktı. Bu, foetuda bir cenindi.Yani yumurta ikizinin emriyosu bir şekilde küçük oğlanın karın bölgesine yerleşmiş ve zamanla burada büyümüştü.Bir başka değişle gelişimi eksik kalmış bir ikiz kardeşti.Bu olayda dünyada görülmedik bir olay olarak tıp tarihine geçti. |
:? enterasan bı olay yaw |
wayy bee .. |
Pe piyasada falan duyulmamış bir yerli film vardı. Uzaktan gelen miydi neydi adı. Aynı böyule bir konuyu işliyordu. Ben beğenmiştim güzel filmdi. Hemde aynı böyle bir konu. Bence çok zor ama bulabilirsneiz izleyin. |
Bu Erkek Çocuğu Hamile Kaldı.... 7 yaşında karnı büyümeye başladı ve bununla birlikte dünyada bir ilke imza attı! http://www.haberturk.com/kuturesim/h...ldiiiiiddd.jpgKazakistanlı Nematilaev erkek çocuk olmasına rağmen 7 yaşında hamile kaldı. 7 yaşında karnı büyümeye başlayan bu çocuğun durumunu inceleyen doktorlar inanılmaz bir olayla sarsıldı.Nematilaev'in karnının hemen yanında damarlarla örtülü bir büyük kitle ortaya çıktı.Bu kitlenin içerisinde saç, el ve hatta kollar bile bulunuyordu. Parça ameliyatla alındığında gerçek ortaya çıktı. Bu, foetuda bir cenindi.Yani yumurta ikizinin emriyosu bir şekilde küçük oğlanın karın bölgesine yerleşmiş ve zamanla burada büyümüştü.Bir başka değişle gelişimi eksik kalmış bir ikiz kardeşti.Bu olayda dünyada görülmedik bir olay olarak tıp tarihine geçti. |
abi açmıstım ben bu konuyu :Dama ginede tşklr |
pardon :D:D:D konularda goremedim konu başlıklarında |
yuh ya hadi bi mucize oldu erkek hamile kaldı da 7 yasında be oha :D |
Karanlıktan Gelen İsimli türk filmini bulup izleyin. Bu filmde aynı böyle bir konu anlatılıyor. Güzel film. Ama pek gündeme gelmedi. |
Cıkıyo Civisi Dünyanın Az Kaldı.. |
Türkiye`de Saat: 19:30 . |