![]() |
Youtube'dan Açıklama ... YOUTUBE'DAN AÇIKLAMA... Youtube’dan yapılan yazılı açıklamada, “Telekomünikasyon Kurumu’nun kararı ile www.youtube.com’a Türkiye’den erişimin durdurulduğu” belirtildi. Konunun çözümlenmesi için yetkililerle görüşmelerin sürdüğü kaydedilen açıklamada, “Türkiye’deki kullanıcıların en kısa sürede Youtube’a yeniden erişebilmelerini sağlamayı umuyoruz.” denildi. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi, “Atatürk’e ve Türklüğe saygısızlık içeren bir video görüntüsü” nedeniyle siteye erişimin engellenmesine karar vermişti. Mahkeme kararı uyarınca, Telekomünikasyon Kurumu siteye erişimi engellemişti. |
deli olcam 1-2 kişi yüzünden herkes çekiyo çile ulan hay allhım ya banane kardeşim ben izlemiyom öyle video benim ne suçum var ya |
Yanlış bir uygulama bence kapatmak yerine bizde tüm dünyaya ATATÜRK ün nasıl bir insan olduğunu göstermeliyiz. Bu gibi davranışlara yasak yada engel koyarak önüne geçemeyiz.Biz izlemiyoruz ama avrupa ve tüm dünya bu görüntüleri izleyebiliyor. |
karar veremedim iyi mi kötü mü.. |
Türkiye haricinde bütün ülkeler Atatürk'ê hakaret videosunu izleyecek, ama biz yasakladık diye içimiz rahat edecek öyle mi?. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok!... Mecliste Atatürk'ün üniformalı resminden rahatsız olanları gördük daha düne kadar, bir şey yapılmadı videoyu yayınlayan bir kaç SEREFSİze videolarla tepkimizi gösterecegimize youtube türkiyede kapatılıyo... cok saçma bi uygulama.... |
evet ya cok saçma inşallah en kısa zamanda acılır herkes kimin ne oldugunu biliyor sadece o video ya erişim engellenebilirdi yanlış uygulama |
yaa bencede saçma youtube kapatılacağına öyle şeyler gösterilmesin önlemi önceden alınsın |
Alıntı:
|
ya bu videoları yapanlarının yakalansın ıpden soruşturma filn olsun böle olmuyo |
bence siteye erişim hemen açılmalı |
Türkiye`de Saat: 21:09 . |