![]() |
Lise öğrencisinin "zayıf karne" intiharı http://img.mynet.com/ha3/z/zayif_intihar.jpgHatay'ın İskenderun ilçesinde, karnesindeki kırık notlar yüzünden bunalıma giren lise öğrencisi, polis memuru babasının beylik tabancasıyla intihar etti. Alınan bilgiye göre olay, sabah saatlerinde, Modern Evler Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarında meydana geldi. Karnesindeki zayıf notlar yüzünden bunalıma giren İskenderun Anadolu Lisesi 2. sınıf öğrencisi Süleyman Kılıç (17), Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli babası Ahmet Kılıç'ın istirahatlı olarak evde bulunduğu sırada, babasının beylik tabancasını gizlice alarak göğsüne 1 el ateş etti. Silah sesiyle neye uğradıklarını şaşıran aile fertleri, hemen ambulans çağırdı. Ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kılıç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. |
manyakmı ne ya benimde zayıfımda var ama böle yapmyorum herneyse alilesine geçmiş olsun demekten başka bşiy yok :( |
Çocuk karne için kendini öldürüyorsa,ailesi biraz şapkayı önlerine koymalı...Demekki destek yerine baskı ve şiddet göstermişler |
hey allhım ya ne önemli ymiş şu karne olayı insanın hayatına bedelmiş... |
Çocukları Yarış atı gibi egiten sisteme ve bu sisteme boyun eğen egitimcilere , Yavrularını bunaltan anne babalara ders olsun bu Umarım son olur... Allah Rahmet etsin Ailesinin de başı saolsun... |
bendemı yapsam... |
değermi yaaa...yazık değilmi.. :(:( |
neyse Allah\'tan geçen yıl liseyi bitirdim :D:D |
4 tane var ben naapıyım böle saçmalık olmaz |
yazık olmus altı üstü bir not ya yazık gercekten keşke olmasaydı |
Türkiye`de Saat: 19:03 . |