![]() |
Çalışanına kırık kalp izni veren şirket http://besiktasforum.net/_newsimages/4876040.jpgJaponya’daki bir pazarlama şirketi, partnerleri tarafından terk edilmiş kalbi kırık çalışanlarına "ayrılık izni" veriyor. Tokyo’da bulunan Hime&Company isimli şirket, çalışanlarının bu dönemlerinde işlerinden uzak ve yalnız olmak isteyeceklerini, kendilerini daha iyi hissedip geri döndüklerinde daha yararlı olabileceklerini savunuyor. Şirketin CEO’su Miki Hiradate, 24 yaş ve altındaki çalışanlarına bir gün, 25 ve 29 yaşlarındakilere iki gün, daha yaşlı çalışanlarına da üç gün izin verdiklerini, çünkü yirmili yaşlardaki gençlerin bir sonraki aşklarını bulmasının daha kolay olduğunu fakat otuzlu yaşlardaki insanlar için bu tarz ayrılıkların daha ciddi sorunlar yarattığını açıkladı. |
aferim japonyaya |
bizde böyle istiyozzzz |
Daha kötü. İşe güce vers ekendini unutur. Evde yalnız oturarak daha kötü olur. Bence izin değil günde 2 saat fazla mesai verilmeli :D |
iyi uygulama :D |
güzel uygulama :D ***bizde istiyoruz*** nerde bu devlet nedre bu millet :D |
süperrr |
o zaman bizim okulda sevgilimden ayrılınca bana izin versin.......ne güselmiş ya...;) |
İstanbul sınırları içinde bi şubeleri varmıymış merak ettim :) |
süper fikir bence tam yerinde ve zamanında bir izin ilaç gibi gelir valla :) |
Japanyada yaşasaydım emekliydim demekki.. : ) |
valla ben birşey demiyorum mutluyum bu aralar bea bana nasılsa izin düşmicek ondan arkadaşlar ne diyorsa öle olsun :D |
Caponlar işte kardeşimm..Made in capan :):) Helal olsun walla.. |
İlginç :D Türkiye'de olsa kesin kapanırdı o şirket :D |
süper :D |
yha mence sadece iişlerde deil okullarda da olmalı bu uygulama cünkü öbür türlü insan ayrımı küçüküz die esiliors zaten hep artık bu genclerin ayaklanma fakti geldi yha herşe büükler için;);) |
bence böyle zamanlarda atlatmak için yalnız kalmamak daha iyi oluyor... |
Türkiye`de Saat: 16:59 . |