![]() |
özel okullarda artık Atatürk köşesi şart değil.. hazırlanan yeni yönetmelikte özel okullarda artık "ATATÜRK KÖŞESİ " şart değil... Eski yönetmelikteki “Sosyal Tesis ve Teçhizat” bölümü ile bu bölümde düzenlenen özel eğitim kurumları ve özel okullarda Atatürk köşesinin oluşturulması zorunluluğu yeni yönetmelikte yer almadı. böyle yönetmeliği kınıyorum ben... |
ya bu ne saçmalıktır hangi mantıktır bırakın adam mezarında rahat uyusun yeni nesil atamızın hatıraları ile büyüsün |
yok artık daha neler...şaşırıyoruz falan ama adamlar durmuyo... |
Alıntı:
|
çaktırmadan iyice ilerliyor bunlar yeter artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
birinin bunlara dur demesı lazım |
Alıntı:
|
Yapay gündem ile bu tür konular örtbas ediliyor sürekli. Ne medya ne muhalefet, bu böyle gider.. |
hangi akla hizmet bu ya? |
Resmen rezillik elbet birgün cezaları agır olcak kınıyorum |
ii güzel konuşuyorsunuzda sizce koymayan olur mu ? bence olmaz herkez koyar . |
Alıntı:
|
yavaş yavaş kendi benliğimizden uzaklaklaştırıyolar bizi böyle saçmalık olmaz ya |
yazıklar olsun böyle vatan hayinlerine .bugün atasını unutan yarinde vatanını unutur gerçi buların vatanının neresi oldugu bellibile deyildir .ve bir türk vatandaşı olarak en derin duygularımla hepisini kınıyorum:aetsch: |
[quote=kaan bjk;612624]yazıklar olsun böyle vatan hayinlerine .bugün atasını unutan yarinde vatanını unutur gerçi buların vatanının neresi oldugu bellibile deyildir .ve bir türk vatandaşı olarak en derin duygularımla hepisini kınıyorum:aetsch:[/quot tüm içtenliğmle katılıyorum... |
atamız kalbımızın en degerlı kosesınde oraya ne yapacaklar.atam sen rahat uyu |
yeter artık bu ne saçmalık atamızın kemikleri sızlıyor yeter!!! |
sacmalık ya olmaz böle sey |
bunlar daha güzel günler. yakında paranın üzerinden de kaldırırlarsa hiç şaşmayın |
sınıfımdaki atatürk köşesiyle gurur duyuyorum kimsenin de indirmeye gücü yetmez... |
bunlar kendilerini ne sanıyolar yha manya kmı bunlar tayyip in bi köşesini yapacaklar laik liği sınırlamak için atatürk köşelerini kapamaya başladılar çok şey geliyoda aklıma neyse. . . . |
Türkiye`de Saat: 21:52 . |