![]() |
Marmara Da Deprem ! Marmara Bölgesi bu akşam Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğündeki depremle sallandı. Geniş bir alanda hissedilen deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Yalova'nın Çınarcık İlçesi olarak saptadığı deprem, saat 20.53'te meydana geldi. Yalova başta olmak üzere İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Bursa'da hissedilen deprem paniğe neden oldu. Depremin şiddetli hissedildiği Çınarcık ve Yalova'da halk sokağa fırlarken, bazı kişiler balkon ve pencerelerden atladı, hafif yaralananlar oldu. Korkuya kapılıp fenalaşanlarla, kaçarken yaralaanlar hastanelerde ayakta tedavi edildi. Birçok yerleşim merkezinde kısa süreli telefonlar kilitlendi. CAN VE MAL KAYBI YOK Yalova Valisi Dr. Yusuf Erbay, merkez üssü Çınarcık olan 4.8'lik depremle ilgili olarak, ''Şu ana kadar herhangi bir tahribat haberi almadık'' dedi. Erbay, yaptığı açıklamada, depremin ardından gerekli birimlerin Kriz Merkezi'nde toplandığını, daha önce kurulan telsiz sistemiyle kente bağlı ilçe ve köylerle iletişime geçtiklerini söyledi. Depremin merkez üssü olan Çınarcık ve Yalova merkezde herhangi bir sorun olmadığı yönünde bilgi aldıklarını dile getiren Erbay, ''Şu ana kadar herhangi bir tahribat haberi almadık. Sadece vatandaşlarımız biraz korktular. Durumu takip etmeye devam ediyoruz'' diye konuştu. |
Aynen az once bayagı bi sallandıkk..Nedir merkez ussu bilen var mı?? |
İstanbul'da saat 20.58 sıralarında sarsıntı meydana geldi. Yaklaşık 5-6 saniye süren sarsıntıda vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. Telefonlar kilitlendi.. |
Alıntı:
abi gelsin haberler koyucam Alıntı:
|
Saat 20:55 sıralarında meydana gelen deprem, İstanbul, Adapazarı, İzmit ve Yalova'da da hissedildi. Merkez üssü Çınarcık olan depremin şiddeti 4.8 olarak bildirildi. |
Merkez üstü CINARCIK 4.8 büyüklügünde |
beklnn depremin uyarısı olabilir |
teşekkurler arkadaslarr... |
ewet bende hissettim vitrinde şamdan ın sacaklı süsleri vardı ben tv sesinden sallanıyor zannettim ilk başta neyseki kısave ucuz atlattık herkese gecmiş olsun |
Bütün herkese gecmiş olsun ... |
geçmiş oLsun hepimize.. |
bi ara deliriyorum sandım,kimse sorsam yok öyle bişey olmadı dedi ama bizim apartman bi sağa bi sola yattı yani bariz:) |
Geçmiş olsun |
gecmis olsun hepinize |
ben duynmadım yaf aşkım söledı banada oldu die :D |
Alıntı:
|
walla pc başındaydım ben oturdugum sandalye ileri geri sallandı dedim nooluoruzz ??Bi baktım bardağımdaki gazoz da hareketlenmeye başladı..Bi an bitmeyecek sandımm... |
Marmara'da iki artçı deprem oldu Merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından 3.1 ve 2.8 büyüklüklerinde 2 artçı sarsıntı daha kaydedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, dün saat 20.53'te meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından saat 21.33'te 3.1 ve 00.35'te 2.8 büyüklüğünde artçı sarsıntılar oldu. |
Hiç duymadım kütük gibi uyuyordum |
depremı hısseden herkese gecmıs olsun Allah daha buyuklerınden saklasın |
Allah daha büyük felaketlerden korusun :(:( |
Türkiye`de Saat: 07:02 . |