![]() |
Laf Attıgı Kız Tarafından Bıcaklandı ... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 19 yaşındaki genç kız, kendisine laf attığını öne sürdüğü şahsı 8 yerinden bıçakladı. Genç kız, 17 yaşındaki kız arkadaşı ile birlikte gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Uğur Mumcu Parkı'nda kız arkadaşı F.Y. (17) ile birlikte oturan E.G.(19,) bir süre sonra kendilerine laf attığı gerekçesiyle M.A. (42) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine öfkesine hakim olamayan genç kız, yanında taşıdığı bıçakla M.A.'ya saldırdı. Olay yerinden hızla uzaklaşan ve bindiği taksiyle Çorlu Devlet Hastanesi'ne giden M.A.'nın 8 yerinden hafif şekilde bıçaklandığı bildirildi. Polis ekiplerince gözaltına alınarak Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülen E.G. ve olayın görgü tanığı arkadaşı F.Y.'nin rahat tavırları dikkat çekti. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor. |
vaybeee ne deşmiş ama :):)korkmak lazım |
Alıntı:
|
helal olsun be kıza:D |
aferim kıza.. böyle abazalaraa yapmak lazım :D:D |
valla helal olsun kız namuslu ve yürekliymiş |
helal kıza iyi yapmış :D |
kıs böle yapmışsa ya yanında sefgilisi olsaydı acaba nabardı |
Kıza bak sen bea,maşallah valla...Adamda 42 yaşındaymış,yaşından başından utanmamışmı hiç... |
helal olsun beee...:) |
Kız ceza alır. Bi laf attı diye 8yerinden bıçaklanırmı.. Nefsi müdafayı aşan bir durum var. Sladırıya ornatılı bir şekilde karşılık verilebilir. Ama yinede helal olsun :D |
o kızı istiyorum :D kalmadı böle kızlar ... |
Helal oslun beaaaaaa !!! :D |
böle bir eşim olsun işte :D |
kızlara sokakta laf atan erkek dünyanın en ******** insanıdır. laf atanın bacısına başkası yapsa kıyamet kopar adi herifler aferin kıza ben hakimin yerinde olsam o kızın elinden öperim. |
.... incelem sürüyormuş hala :) |
şiddet çözüm değil :D |
daha neler görüp,okuyacağız... |
iyi yapmış helal olsun |
vayyyyyyyyy:o |
helal olsun kıza bende bir kere laf attı diye tokat attım çocuğun tekine |
helal olsun :D |
süpersin kız :D bize çıkmasın böyleside :D |
herkese laf atılmaz işte.Bende çiçek uzatanları şişliycem bign :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:15 . |