![]() |
Ahmet Çakar stüdyoyu terketti!! "Bikini" konusuyla gündem oluşturan Ahmet Çakar bu sefer de A Milli futbol takımımızın Avrupa Şampiyonası finallerinde giyeceği Turkuaz renk forma için "Skandal" diyerek programı terketti. LigTV'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla maçı öncesi Sarı-lacivertlilerin galip gelmesi durumunda bikini giyeceği şeklinde yaptığı espiriyle gündeme gelen Ahmet Çakar, bu seferde A Milli Futbol takımımızın Avrupa Kupası finallerinde giyeceği formaların rengine tepki gösterdi ve Show TV’de yayınlanan '6 PAS' programında stüdyoyu terketti. Show TV'de Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu ve Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Hakan Can, Serdar Bali ile Hakan Ünsal’ın yorumcu olarak katıldığı programda Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası finallerinde giyeceği formaların tanıtımının yapıldığı haberin ekrana gelmesinin ardından Çakar “Skandal” diyerek tepkisini dile getirmeye başladı. Çakar, “Turkuaz mı, mavi mi, yeşil mi bilmiyorum. Ben ressam değilim, renklerden de anlamam. Ama nedir bu renk” diyerek tepkisini sürdürdü ve ardından Milli takımın forma renklerini beğendiğini ifade eden Gürcan Bilgiç’i kastederek, “Şimdi bir İtalyan stilist gelse, Fenerbahçe’yi çok seven bir stilist olsa ve Fenerbahçe’ye Sarı Lacivert renklerin dışında farklı renlerden kenarları dantelli ve rengarenk bir forma yapsa ne yaparsın” şeklinde bir soru yöneltti ve programı terketti. Melih Gümüşbıçak formaları ve renklerini beğendiğini ifade ederken, Hakan Can ve Serdar Bali aksi görüşü savundu. Serdar Bali’de düşüncesini ifade ettikten sonra Melih Gümüşbıçak’a “Bende gidebilir miyim?” dedi ve programı terketti. Gece saat 03.20’de Ahmet Çakar ve Serdar Bali’nin programı terketmesinin ardından Melih Gümüşbıçak, Hakan Can, Hakan Ünsal ve Gürcan Bilgiç arasında forma renkleri üzerine konuşmalar bir süre daha devam etti. Ardından Melih Gümüşbıçak programı bitirirken “Ahmet Çakar ve Serdar Bali karşıdan bizi seyrediyorlar” demesi üzerine kamera ikiliye döndü. Bu esnada Ahmet Çakar’ın “Yazıklar olsun, yazıklar olsun” şeklinde tepkisini sürdürdüğü dikkatlerden kaçmadı. |
Adamın çok dobra bir kişiliği var. Geçenlerde yarışma proğramında cumhurbaşkanımızın adını bilmeyen 26 yaşındaki bir kızı rezil etti proğramda. |
Abartmayın yahu, ben programı sonuna kadar izledim, saat 4 olmuş herkesin uykusu gelmiş futbol değil geyik yapılıyordu o saatte. Stüdyoyu terketmesi ilk değil hem, programı devamlı izleyenler bilir hemen hemen her program sabaha kadar sürdüğü için her hafta Ahmet Çakar dolaşıyor stüdyoda bir gidiyo bir geliyo... Başlığı okuyanlarda önemli bir olaymış sanacak. |
Bende sevmedim ne o öyle ya |
Alıntı:
aynen çok enteresan program her an herşey olabilir :D ama turkuaz forma ne saçma birşey olur . |
formayı beğenmediğimi türk milli takım forması olamayacağını bende söylemiştim |
Turkuaz forma konusunda sonuna kadar arkasındayım Ahmet Çakar'ın. Ne biçim forma öyle yaa. Ahmet Hoca'nın dediği gibi gitsinler o formaları plajda giysinler |
Alıntı:
|
turkuaz olmamalı zaten o ne öle yha: S |
doğru konuşuyo ama showmen gibi davranıyo bazen. adam zaten filozof mu yoksa psikiyatr mıdır nedir anlam veremiyorum. her konuda söyleyecek bi sözü var. ilginç kişilik :) |
Gürcan Bilgiç en uyuz olduğum adamdır, Ahmet Hoca süper teşhiş koydu O'na. "Genetik deformasyona uğramışsın sen Gürcan" dedi :D |
bu herif tam bi şovmen yaa. bide kendi sunduğu programında insanları çok rencide ediyo ukala herif. |
bencede çok kötü :( |
Tebrik ederim Ahmet hocayı çok haklı çok doğru bir tepki gösterdi . Bu turkuaz forma milli değerlere ve bayrağımıza ihanettir. programı bende izledim . Gürcan bilgiç in vatan haini bir ezik olduğunu biliyordumda melih gümüşbıçaktan beklemezdim milli değerlere ihaneti . |
turkuaz formayı desteklemiyorum bizim türk bayrağımızın rengi kırmızı ve beyaz turkuazla ne alaka.bu tepkisinde sonuna kadar arkasındayım:) |
Adam milyon kere haklı Hakan Can ve A.Çakar ı tebrik ederim.! Milli renklerimizi kordkları için.! |
Programı |
Programı izlemedim |
Programı izlemedim ve |
Programı izlemedim ve studyoyu |
Programı izlemedim ve studyoyu terk edip etmediğiyle ilgili bilgim yok fakat adamın formanın rengiyle ilgili söylediği herşeye katılıyorum..Milli forma hiçbir zaman podyumlarda kullanılacak şekilde dizayn edilemez;EDİLMEMELİ..Milli formanın bir ağırlığı vardır..Bu formanın ağırlığını bilmeyenler böyle saçma sapan fikirler ortaya atarak gündem yaratmaya çalışmaktadır... |
milli takmın forması dediin de akla direk KIRMIZI ve BEYAZ gelir bu her yerde böle bilinir.Ama ne o öle yaa turkuaz ben begenmedim walla |
Alıntı:
|
gercekten ama forma ıgrenc ya one oyle :S |
iyi yapmış bence haklı o ne biçim forma öğle yazıklar olsun federasyona bu formaları tanıttığı için umarım bu forma ile çıkmazlar nike kafasına göre forma yapmış nerde satılmayan renk varsa bize kakalamaya çalışıyolar |
Türkiye`de Saat: 16:45 . |