![]() |
Bingöl'de Çatışma=2 Asker Şehit Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1 üsteğmen de yaralandı. Bingöl'ün Genç ilçesi Suveren mevkisinde bir grup terör örgütü üyesi ile güvenlik güçleri arasında sabaha karşı çatışma çıktı. Çatışmada, Piyade Er Hasan Şahin ile Piyade Er Mustafa Tuluk şehit oldu, Piyade Asteğmen Emre Ülek ise yaralandı. Yaralı Asteğmen Ülek, Elazığ Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şehitlerin cenazelerinin Elazığ Askeri Hastanesi'ne gönderildiği bildirildi. Şehitlerin bağlı olduğu birliğin Ağrı'nın Patnos ilçesinden terörle mücadele kapsamında görevlendirme ile Bingöl'ün Genç ilçesine gittiği öğrenildi. Bölgede operasyonun hava destekli olarak sürdürüldüğü belirtildi. kaynak=CNN Türk |
vatan sağolsun milletimiz varolsun!şehit ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. |
şehitlerimize tanrıdan rahmet yakınlarına sabır diliyorum acımız büyük acımızı derinden paylaşıyorum |
yakınlarına Allah sabır ve Başmız sağolsun.. |
benim askerlik yaptığım yer orda görev yaplmak cook zor arazi dağlık engebeli ve orman bu dönemde 10 metre önünü görmen mümkün değil allah kolaylık versin arkerlerimize allah rahmet eğlesin şehit olanaskerlerimize |
sehit ailelerimize baş saglı diliyorum!!!! kökünü kurutucak bu pkk lıların !!!!! |
yakınlarına Allah sabır ve Başmız sağolsun.. |
başımız sağolsun millletce..Allah geride kalanlarına sabır versin |
başımız sağolsun allah belalarını versin pkk lıların . hain köpekler . |
Of allahım ben nişanlımda bingölde asker :( Allahım tüm askerlerimize güç versin. Onları sevdiklerine bağışlasın. Kahrolsun PKK |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |