![]() |
Derbi maçı ölümle sonuçlandı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç sonrası çıkan tartışmada bıçakla ağır yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. |
Allah rahmet eylesin.. |
buarada bu durum bizim maçlardan birinde olsaydı eğer basın bas bas bağırırdı..adımız katile çıktı zaten katil hortladı başlıkları atılırdı..ben ilk defa duydum burda.. |
Alıntı:
Haber kaynağı : mynet |
allah rahmet eylesin:( |
futbola yakısmıyor bunlar.boyle oluncada maclara gıdemıyoruz.bu haftakı ankaragucu macına bursasporlularda gelıyormus.babalarının hayrına gelmıyorlarya kesın olay cıkacak o macta gıtmenın bı mantıgı yok aılelerımızde gondermıyor zaten |
Alıntı:
aynen katılıyorum yazık ya bıde mac dostluk için derler ezikler Allah rahmet etsin yakınlarına sabır versin.... |
hey allahım ya futbol deyince eskiden spor , eğlence gelirdi . şimdi ise para , silah , bıçak geliyor çok yazık bir futbol için insanların ölmesi gerçekten 21. yy ın dünyasına hiç yakışmıyor . ALLAH rahmet eylesin diyip duruyoruz . fakat birşeyler yapılmalı . . . yinede ALLAH rahmet eylesin .ailesine baş sağlığı diliyorum . . :( |
ALLAH buyuktur ıkısıde hakemler sayesıne ordalar gun ola harman ola |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |