![]() |
Alıntı:
BU NE DEMEK YAAA... BUNU MÜSLÜMANLIK ADINA MI YAPIYORLAR??? MÜSLÜMANLIKTA ADAM ÖLDÜRMEK, ALLAH IN VERDİĞİ CAN'I ALMAK VAR MI????? ALLAH ONUN CEZASINI ZATEN VERECEK. KİMİN NE HAKKI VAR BÖYLE BİR CANİLİK YAPMAYA??? KINIYORUM BUNU SAVUNANLARI! |
bide en önemlisi Müslüman ülke olması nasıl böyle irşey olması ben onu söyleyen kişinin iftira attığını düşünüyorum.Bu arada ben burçin yeni üye oldum beşiktaş aşığıyım çoooookkkkkkkk seviyorum beşiktaşımı herkese merhaba |
Alıntı:
|
küfretmisse kendi problemidir suudiler herseye çok hakimmiş gibi davranıyolar ama dinsizin önde gideni kendileri... |
verdikleri karar çok yanlış... küfür ettiyse zaten cezası Allah tarafından verilecektir. Hangi dinde yazıyor insanın insana kıydığı, insanın insan canı aldığı.. Ne yaparsa yapsın o bir birey. Bu gibi durumlar idamla çözülemez... |
Din özgürlügünün olmadıgı bir dünyada bu tür sahneler görmek artık imkansız değildir zaten.. Eeder ya da etmez kimseyi alakadar etmemeli..Onun hesabını verecek kendisidir.. Bu bi cinayettir.. Bunun hesabını kimler naısl verecek... Yazıktır .. |
Türkiye`de Saat: 12:31 . |