![]() |
sapık babayı annede biliyormuş!!! Avusturyalı sapık baba Fritzl'ın "Hiçbir şey bilmiyordum" diyen karısının tecavüzlerden haberi olduğu, hatta kilere yemek götürdüğü anlaşıldı.. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Kendi öz kızını 24 yıl evinin garajında kilit altında tutan ve ondan 7 çocuk dünyaya getiren sapık baba Josef Fritzl'ın "Benim hiçbir şeyden haberim yok" diyen eşi Rosemary'nin her şeyden haberi olduğu belirlendi. Avusturya polis kaynakları, devam eden soruşturmada Rosemarie Fritzl'ın her şeyden haberdar olduğu sonucuna vardı. Hatta kilere zaman zaman onların akşam yemeklerini götürmek için indiği, giyim mağazalarından onlara elbise aldığı da ifadelerle ortaya çıktı. Bu arada hücrede hiç güneş yüzü görmeden yaşayan 3 çocuğun normal yaşama alışmaları için, hastanede özel olarak yapay bir hücre kurulduğu bildirildi. KLİNİKTE DOĞUM GÜNÜ Psikiyatrlar çocukların psikolojik durumlarını göz önünde bulundurarak bunun zorunlu olduğu ve normal yaşama geçişin yavaş yavaş gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Kardeşlerden, 5 yaşında olmasına rağmen emekleyen Felix de, dün kaldığı klinikte 6'ıncı yaş gününü kutladı. Klinik çalışanlarının yaptırdığı pastanın mumlarını üfleyen Felix'in mutluluğu çevredekileri de duygulandırdı. |
Nasıl bir zihniyettir bu valla şuraya yazmak isteyipte yazamadıklarımı o adama uygulamak isterdim ş.......siz |
öz kızına nasıl bunları bir baba yapabilir hala inanmiş değilim yazıklar olsun |
hadi baba yapmış anne buna nasıl göz yummuş.en başından zaten şüpheliydim yıllarca aynı evde olup ta mahzenden habersiz olması zaten imkansızdı annenin. sapık ruhlu insanlar. |
buna ınsan denıyosa ben ben kabul etmem bunu yapan ınsan olabılır mı ya?:( |
Alıntı:
ama tamam da bodruma kapatıp hapsetmiş kadın napsın bu durumda malesef çaresiz kalmış |
ama sonuçta biliyormuş değil mi yine dediğim çıktı.o haltları birlikte yemedikleri ne malum... |
evet biliyormuş işte kendine bişey yapmasından korkmuş belkide o bakımdan sesini bunca sene çıkarmamış |
hiç sanmıyorum,polise sığınabilirdi.kadınında ruhunda sapıklık varmış bence. benim evladıma öyle birşey yapılacak (allah korusun)yemin ederim ölümü göze alır o adamı doğduğuna pişman ederdim. uykusunda boğardım onu |
o cesaret yokmuş demek ki olsa neden tepki vermesin zavallı sakinmiş ki onu hep idare etmiş cazgir biri olsaydı bunlar yaşanmazdı |
ana - baba ŞEREFsiz miş . |
ne alakası var onur insan söz konusu evladı olunca dünyayı yıkar uykusunda boğar o adamı ana olanın yüreği dayanmaz. |
kim olsa yüreği dayanmaz ama olan olmuş işte |
böle ana baba varmı ki ya olamaz böle bişey |
Alıntı:
allah ıslah etsin... |
metin malesef var dün de muglada 8 yasındakı bir erkek cocuguna tecavuz etmişler yazık değil mi bu yavrulara allah kahretsin onları |
serefsizler ya ne diyim |
aynen allah beter etsin onları |
allahın sopası yok ki bunlara gökten indirsin. valla geçen hafta haberi okuduğumdan beri kendimde değilim.boşuna dememişler babana bile güvenmeyeceksin diye.herkese kuşkuyla bakıyorum. |
evet erkek olan her canlı türünden korkucan çünkü nerde ne yapıcakları belli olmuyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
veysel zaten nankör olmayana laf yok sende öyleysen benim gibi masumsan sözüm meclisten dışarı :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:32 . |