![]() |
DTP'li Demirtaş nasıl askerlik yapıyor? DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş eğitime çıkarılmıyor, güvenlik nedeniyle 24 saat 2 astsubay nezaretinde, diğer askerlerden uzak tutuluyor... |
ulan öyle askerlik mi olur be cezaevine atın daha iyiydi onu ezin devamlı spor yaptırın 5 kilometre kosturun askerden kaçmak neymis gorsun |
" askeri kıyafet giymek istemiyormuş " giyme zaten o kıyafeti ancak şerefli insanlar giyebilir... |
beter olsun serefsiz |
vay bunun ıcın mı askere almıslar basında durmak ııcn en agır egıtımlerı yaptırsınlar bence.!!! |
onun yaptığına askerlik demek bile yanlış o anca ********lik yapar askerlik deil |
yediği kaba nasıl pisliyor kamera ile gözlemlemek lazım 24 saat |
bu şimdi gelince anlatır şöyle askerlik yaptım böyle iyiydim yok 400 metreden nokta atışı yaptım diye |
Benim arkadaşım orda yaptı acemiliği ! ilk girdiğinde bütün askerler üstüne saldırmışlar adi adamın ...komutanları zor kurtarmışlar ellerinden ...daha sonra bir aralar sniper li bir kadın vardı adı aklıma gelmiyor tek göğsü sniper kullandığı için yok ! 4-5 mersedes yada bmw yalan olmasın ziyarete gelmişler , yanına daha sonra 4 tane koruma tahsis etmişler ! CENABI ALLAH İNŞALLAH bütün kurdukları oyunları bozar ALLAH tüm müslümanları korusun ! (amin) |
siz normal askerlikmi yapıyo sanıyodunuz böyle pkk'nın önde gelenlerinin hepsi bu şekilde askerlik yapıyo. |
Valla asker ocağında her asker birdir. Hiçbirine ayrıcalık yapılmamalı. Bence böyle davranılıyorsa bunda tsk nın ve komutanlarında ayıbı var. |
Türkiye`de Saat: 16:03 . |