![]() |
farklı seyler bence.. |
Alıntı:
sen demek dikkatli takip etmiyorsun bu kadın bu yöntemle hamile kadıktan sonra hiç gündemden düşmedi belirli aralıklarla bu konularla ya tv yada gazeteye çıkıyor ben düzenli bir gazate okuyucusuyum biliyorum böyle şeylere ihtiyacı yok |
kadın napsın ya medya sürekli kadının bu yönünü ön plana çıkarıyor. şimdiye kadar çocuğu üzerinden para kazansaydı sana hak verebilirdim... |
Neyse ben sonuna kadar karşıyım imkanı olmayan insanlar için normal ama böyle bir insan için asla görürsün yarın bir gün birisiyle evlenirse ozaman o çocuğun psikolojisi ne olur kıyamam birde evlendiği adamdan çoçuk sahip olursa vay neyse herkes kendi hayatını yaşar |
bu bir yaşam tarzıdır, hayata bakış açısıdır. bizlere kınamak düşmez. umarım anne oğul mutlu olurlar herşeye rağmen.. |
Alıntı:
|
YARADAN dünyayı harika bir denge üzerine kurmuş bizler böyle dengesizlikler yapıp bu düzenin bozulmasına yol açacağız galiba...bende bu işe tamamen karşıyımm.. |
SALAKLIK başka bişey değil babasız çocuk mu olur len ŞEY ............... gibi hiç akıl yok yha şu türklerde kardeşim biz böle bi milletiz bi savaşa yarararız bide sex e başka hiçbirşeye yarayamıoruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:22 . |