![]() |
Diyarbakırdan mı geldiniz, dağdan mı? Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum Rixos Otel'deki konserinde, ilk şarkının bitiminde alkış alamadı. Bunun üzerine kendisini dinlemeye gelenlere hitaben "Hoşgeldiniz... Ne oldu, soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo, alkış filan yapın. Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nereden geldiniz anlamadım yani. İnsan bir tempo, alkış, bir şey yapar. Soğuk soğuk şortla çıktık sahneye. Siz ise çok ruhsuz başladınız geceye" dedi. Akalın ertesi gün bir açıklama göndererek, "Sahnede söylediğim sözler, ön masada oturan Diyarbakırlı arkadaşlarıma yapılmış bir şakaydı. Yanlış anlaşıldıysam Diyarbakırlılardan özür dilerim" dedi. |
yamuk ağızlı ... diyarbakırlıya kurban olsan sen .erefsiz memlekete faydası olmayan yamuklar canı sıkılan ülkemin doğusuna laf atıyor. d.bakırda 3 sene yaşadık.çoğu batı ilinden daha samimi ve insanlar. |
İnsanlar seni alkışlamak zorunda mı? Zevzek şey.. |
Alıntı:
Bunlar insan tanımıyor ki..! çünkü kendileri insan değiller !!!! |
kendisini hiç sevmem, kişiliğini gösteren bir konuşma olmuş. insanlıktan yoksun, yazık.. |
Her yere zaten sortla cıkıyosun zaten b cekiciliginde yok bıktık seni ögle göre göre |
bu kadın tam ............. :D kusura bakmayın ama öle bunun BJK liğine inanmıyom ben ............... !!! YETER ULAN |
Alıntı:
ayy bu ..... Şanlı Beşiktaş ımızı mı destekliyor... Söylemesin bari sağda solda rezil oluruz :biggrin: |
REKLAM: bu gibi insanları neyle para kazandığı belli olmayan insanları gerçi bunlar insan deil ama bunları haber yapmayın abi.Bunların tek amacı resklam sırf gündeme gelebilmek için yapıyorlar bunu. |
Alıntı:
eyvallah kardes diyarbakırlı birisi olarak gurur duyuyorum kendini sanatci diyen biri her seyi söyler o kadar iyi birisi olsa diyarbakıra laf atmaz gelsin diyarbakır dagmı yoksa ova mı görsun |
Türkiye`de Saat: 21:42 . |