![]() |
Polis cop yerine Aikido kullanacak Özellikle son 1 Mayıs’ta göstericilere karşı orantısız güç kullandıkları yönünde eleştiriler alan polislere, Japon dövüş sanatı ’Aikido’ kursu veriliyor. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binası spor salonunda bir hafta sürecek hızlandırılmış kursta, Aikodo hocaları, polislere göstericilerin en kolay nasıl etkisiz hale getirileceğini ve sinirlerine nasıl hákim olacaklarını öğretiyorlar. Kursa katılan polisler, kısa sürede gücü kullanma konusunda çok etkili yöntemler öğrendiklerini belirterek, "Bilmediğimiz çok farklı teknikleri, kendimizden çok güçlü bir insanı ufak hareketlerle nasıl etkisiz hale getirebileceğimizi öğrendik; çok faydalı oldu" dediler |
:) süper bi uygulama... |
İyi bir uygulama jop cok acıtıyor ya :D:D |
güzel bi uygulamada bire bir dövüş yapmıyolarki aikido yapsınlar birbirlerine. polis kızgın kalabalığı karşısına alır ve ben aikido biliyorm der :D joplar aikidolar geçici şeyler arkadaşlar eğitim şart:biggrin: |
hakedene,kaşınana karate judo boks...hepsi uygun:D |
Alıntı:
üzüldüğüm nokta polislerin elinden birçok yetkiyi almış olmaları... jop savunmalarıydı milleti kaçırıyordu.. şimdi uçan tekme onun yerini tutarmı bilmiyorum.. ama kulağa da hoş gelmiyor değil :D |
kaba kuvveti desteklemek, ilginç... Her iki taraf için de tasvip etmiyorum... Nereye kadar kavga dövüş.. |
savaş eğitimi verecekler nerdeyse...ne de olsa işçiler tehlikeli insanlar!... |
biz burda kabakuvveti desteklemiyoruz,aramızda geçmiş bir konudan dolayı,onun üzerinden yorum yapıyoruz,işin özünde ne aikido ne jop var,amacımız başka;) (burcu senin adınada konuştum ama yabancı sayılmam di mi:D) |
Alıntı:
:) işçiler değil.. hakkını savunmasını bilmeyenler tehlikeli ! polise taş atan, polise monotof kokteyli atan, polise bıçakla saldıran kesimden bahsediyoruz...!!!! bunların karşısında polis ne yapmalı sizce? oturup kaderine mi ağlamalı???? |
neyse bu konu uzar... |
Alıntı:
dogru soluosun ama bu millet akıllanmadı daha da akıllanmaz us ile uslanmayanı etmeli tektir,tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir. ... |
Alıntı:
ayrıca 666.mesajın mehlika:Dkorktum:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|