![]() |
Şüphelendiği kızını astı, yetinmedi başını kesti Mısırlı baba, bir erkekle ilişkisi olduğundan şüphelendiği 16 yaşındaki kızını önce astı, ardından da başını kesti. Yerel gazetelerden Al Akhbar, ülkede yankı uyandıran cinayetin Bani Soueif eyaletinde meydana geldiğini yazdı. Gazete, 46 yaşındaki baba Abdülsamed'in daha sonra polise gidip teslim olduğunu kaydetti. Çiftçilik yapan babanın polise verdiği ilk ifadesinde "Kızımı başkasıyla nikâhsız ilişki kurduğundan şüphelendiğim için öldürdüm" dediği belirtildi. Ülkedeki sivil toplum kuruluşları ve kadın örgütleri olaya büyük tepki gösterdi. Gazete, namus cinayetlerinin Mısır'da yaygın olmadığına dikkat çekerken, kadın örgütleri bu durum karşısında hükümeti gerekli bütün tedbirleri almaya çağırdı. |
Bu ne saçma bi zihniyettir yaa.. şüphe üzerine cinayet mi işlenir? hemde öz kızı ! |
yuhh yaa bu nasıl bir zihniyet:dong: |
ruh hastası |
yazılacak çok şey var ama hiç bir şey diyemiyorum. |
Felaket... |
insan görünümünde olan bir cani, yazık! |
çok saçma sapan bi zihniyet ama bizim ülkemizde bile buna benzer şeyler yaşanmıyo mu adam ın oğlu olsa ve aynı şeyi yapsa bu şekilde davranırmıydı merak ediyorum erkek yapınca erkektir yapar kız yapınca namus devreye giriyo aşamadık bu durumları hala |
ortadanda bölseydin az yapmışsın...iç organlarını falan çıkasaydın ne bileyim...hazır dökmüşsün işi fanteziye |
adi herif... |
cok sacma ya |
geriii insann |
yuh,********...sadece şüphe bide emin olsaydı napıcaktı acaba ozaman.rezil şey |
allah kahretsın bu ınsanları |
Türkiye`de Saat: 00:13 . |