![]() |
eyfel kulesiyle evlenmiş:S http://www.internethaber.com/images/news/63862.jpg Eyfel Kulesi'yle evlendi 27 Mayıs 2008 Salı 23:50 Bir bu eksikti bu da oldu. Arabalarla sevişen insanlardan sonra şimdi de kuleyle evlenen bir kadın ortaya çıktı Geçtiğimiz günlerde şimdiye kadar bin arabayla seviştiğini itiraf eden bir adamın otomobiller ve helikopterlerle olan akılalmaz ilişkisine tanık olmuştuk. Bu defa da Fransa'nın başkenti Paris'teki dünyaca ünlü Eyfel Kulesi'yle evlenen bir kadın, herkesi şaşkına çevirdi. Eyfel’le evlenen ve soyadını kulenin adıyla değiştiren Erika La Tour Eiffel, ABD’nin San Francisco kentinden geldi. Çılgın kadın, “Geçen yıl arkadaşlarımla Paris’e geldik. Eyfel’i görünce âşık oldum. Onunla evlendim ve çok mutluyum. Onun soyadını taşıyorum. Ama bu kadar insanın üzerine çıkmasına dayanamıyorum. Eyfel’i normal insanlarla paylaşmak gücüme gidiyor” dedi. 30 yıl önce de Eija-Riitta Berliner-Mauer isimli kadın, Berlin Duvarı’yla evlenmişti. Duvar yıkılsa da çılgın aşık “Hâlâ ruhu benimle” diyor. |
Allahım akıl ver anası babasıda mı yok bunun:):):) |
Alıntı:
|
Allah mesut etsin bende peribacalarıyla evlencem::):):)!!! |
Alıntı:
aa olurmu peri bacaları benim sana çin seddi yakışır:D:D |
o da olur ama çok büyük o ya nese saçma muhabbet oldu bence sonuç olarak hala kararım aynı bu kadının sorunları var::):):) |
orası kesin birde berlin duvarıyla evlenen varmış:Dtövbe estağfurullah... |
acaba çocukları nasıl bişe olur :D |
Alıntı:
çelik gibi bişiy olur:) |
tabi eyfel kulesi konuşamıyo ya kadın evlenme teklif etti ne diyorsun cevabın nedir die sordu eyfelden ses yok:biggrin: kadında; sessizliğini ewt olarak kabul ediyorm bende seni seviyorm deemiş :biggrin: |
onlar kalpten anlaşıyorlar sheker:D |
Alıntı:
|
bende fatih sultan mehmet köprüsüne evlenme teklifi edecem acaba kabul edermi :biggrin: |
Alıntı:
|
saçmalık, bir insan cansız bir kuleyle niye velenir ki? evlenecek erkek yok muydu:D çıldırmış olmalı:D |
Türkiye`de Saat: 19:08 . |