![]() |
Sadece sevdiğim için evlenirim Sadece sevdiğim için evlenirim GÜNCEL http://www.stargazete.com/images/spacer.gifhttp://www.stargazete.com/Starextrag...062008/h08.jpg‘Türk vatandaşlığı için evlenecek’ haberine tepki gösteren Takano, ‘Zoraki evlilik yapmam’ dedi ON yıldır Türkiye’de yaşayan, sinema filmlerinde oynayan ve halen 24’te program yapan Ayumi Takano, önceki gün Vatan Gazetesi’nde çıkan ‘Çalışma izni için evlenecek’ haberine yanıt verdi. Sosyal ve Güvenlik Bakanlığı tarafından verilmiş çalışma izni ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden oturma izni olduğunu belirten Takano ‘Benim çalışma ile ilgili hiç bir vize sorunum yoktur. Tam dört sezon boyunca Istanbul Devlet Tiyatrosu’nda misafir sanatçısı olarak görev yaptım, sayısız dizi ve programda çalıştım, benim vize sorunum olması olanaksızdır’ dedi. BU HABERLERE İNANAMIYORUM BUtür haberlerin yapılmasına inanamadığını söyleyen Takano, ‘Biraz araştırıldığı zaman bir telefon ile hem emniyetten hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan bunu öğrenilebilir’ diye konuştu. Yakıntarihte gazetelerde yazı yazdığını da hatırlatan Takano, ‘Eğer ben bir Türk vatandaşı ile evleneceksem ‘zoraki’ değildir, o kişiyi sevdiğim için evleneceğim’ şeklinde konuştu. |
kendi deyimiyle yapmaz zorak ievlilik evlendikten bi ay sonrada boşanır bu |
doğru söylüyor olabilir.. oturma izni için meşhur biri niye evlensin ki? başka yolları da var bunun! |
dediğn gibi eğer öyleyse 1 ay sonra boşanır |
oturma izni içni meşhur olmaya gerek yokki :D oturma izni alabilmen için turkiyede evli olman lazım :D turist olarakta uzun süreler kalamaz dediği doğruda olabilir ama bana sanki değilmiş gibi geldi |
Alıntı:
oturma izni için meşhur olmaya gerek olmadığını biliyorum pusucu :) sadece bunun başka yolları var dedim evlenmesi zorunlu değil !!!!!!!!!! |
ben bilmiyorumda başka yollarını :D :D:D birazcık ucundan bahsetsemde öğrensem yaa |
neyse şimdi aklıma geldi :D çalışma izni alır beşyıl ülkemize kalırsa oturma hakkı olur :D |
Alıntı:
ya pusucu beni geriyorsun... şuraya stres atmaya geliyorum paylaşımlarda bulunmaya geliyorum her fırsatta tartışma ortamı yaratıyorsun.. sıkıldım senden |
Alıntı:
|
Alıntı:
kim tartışma ortamı ayratıyor yaa var dedin ben bilmiyoru mdedim anlaşılans end ebilmiyosun ve sorna söyledim ben sana lafmıyetiştiriyorumda tarıtşma ortamı yaratıyım konuyu açmışsın düşnücem isöylemişmi gelmiş bana lafı söyleyens ensin yo kkalmanı nbaşak yoluda var yaa madme var söyle bilelim dedim bunda ne var şimdi yaa ... yeter yaa ciddi yeter mesja ayzanda kabahat zaten yorum yapanda kabahat iyi forumalr size hadi bye bye |
Alıntı:
tamamda abla şöyle bi cevap vermek başkaalrının zoruna gidiyor ve bu yüzdne tartışma çıkarıyo oluyorum birşey söylüyolar söylediklerinin ne oldugunu bilmiyolar bend ebunla ilgil ibieşy sorunca susup kaldıkalrı içni nedense sinirleniyolar öğrenmek içni sormuşum vamrı şbaka yolu cevap vereceğine gelmi şbid etersliyolar yaa iş igücü yo kbenim yazdıgı myoruma alf yetiştirir ben cevap verince gelmiş laf söyler |
Herkesten özür diliyorum... kimsenin böyle bir tartışmanın ortasında olmasını istemezdim. ÜZGÜNÜM |
Alıntı:
TARTIŞMA BİTMİŞTİR! |
böyle asılsız haber yapan gazetelere kızıyorum... bir araştırıp öyle haber yapsalar olmaz zaten. öyle olsa bile kimene bundan... |
Arkadaşlar lütfen yorumlarınızda ve fikirlerinizde birbirlrinizi kırıcak konuşmalar yapmayın. |
pusucu senden özür diliyorum. hata benim! |
Teşekkürler Burcu |
Gerekeni yaptım.. gereken yapılır umarım. |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |