![]() |
Sıcak hava asfalt eritti http://www.internethaber.com/images/news/9629.jpg Sıcak hava asfalt eridi 19 Haziran 2008 Perşembe 16:02 Hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı Ege Bölgesi'nde, İzmir-Aydın kara yolunun bir bölümünde asfalt eridi. Meteoroloji, Aydın'da hava sıcaklığının bugün 40 dereceye ulaştığını açıkladı. Sıcak hava nedeniyle Aydın-İzmir kara yolunda asfaltın erimesi sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Asfaltın eridiği noktalara kara yolları ekiplerinin kum ve mucur döktükleri gözlendi. Karayolları yetkilileri, asfaltın eridiği bölgelerde sürücülerinin hızlarını düşürmesi gerektiğine işaret ettiler. |
akşam üzeri İstanbul içinde böyle bi haber bekliyorum. Resmen yanıyor... |
bu hemen heryerde oluyor ya..geçen sene bayram dönüşü ne rezillik çekmiştik...ankara ayaş mevkiinde asflt erimişti ve arabanın heryeri zift olmuştu..az öncede dışarı çıktım...bizim klasik asfalt yamalarımızdan birine basarak geçtim ayak izim çıktı yere:)...dehşet bir sıcak var |
yatın kalkın dua eduın kıbrısta hava sıcaklıgıne dereceler olcemıyo dısarda 3 dk dursan rahat 5 kılo verırsın acık havada sauna :D |
çöl, arabıstan, afganistan.. ne olduğunu bilmiyorum ama biran önce bitsin... elektrikler kesik, jenaratör ısındı, klima kapalı... ÖLMEK ÜZEREYİM..!!! |
bunalttı bizi sıcak havalar... dısarı cıkılmıyor :( |
Alıntı:
|
kuvetın varsa içine bayaa bı buz at suyu doldur ve gır supper oluyo ben yapıorum genelde :D |
Eriyen asfalta hemen mucur dökmek iyi oluyor esasında, mucur ve çakıl eriyen asfaltın içine giriyor ama bu seferde kış geldiği zaman asfalt hemen bozuluyor esasında acil iyi bir önlem gibi gözükse de uzun vadede maliyetlerin artmasına hatta asfaltın yenilenmesinin gerekmesine sebep oluyor bu işlem. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:59 . |