![]() |
Silah sıkan elleriniz kırılsın http://www.internethaber.com/images/news/65547.jpg Silah sıkan elleriniz kırılsın 21 Haziran 2008 Cumartesi 01:51 Yine sevinmeyi beceremedik. Yine sevincimizi başkalarının üzüntüsüne çevirdik. Yine silahları konuşturduk. Sonucunda da... İNTERNETHABER Hırvatistan zaferi yine yaramadı bize... Zafer sonrası yine silahlar konuştu. Fatih Terim'in maç sonrası Türk halkına yaptığı "Silahla sevinmeyin" ricası da işe yaramadı. Silahla zaferi kutlayan Türkler yine sevincimizi başkalarının acısına çevirmeyi başardı. (A) Milli Futbol Takımı'nın, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltılarla yendiği maçın ardından, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşanan sevinç gösterileri sırasında havaya açılan ateş sırasında, çenesine kurşun isabet eden yaşlı bir kadın yaralandı. Camikebir mahallesinde, karşılaşmanın ardından kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancalarla rastgele ateş edildi. Bu sırada mermilerden biri, evinin damında uyuyan Sultan Baylan'ın (55) çenesine isabet etti. SAĞLIK DURUMU CİDDİ 112 acil servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalesi burada yapılan Baylan, daha sonra Şanlıurfa'ya sevkedildi. Baylan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. |
of yaaaaa hıncal konuşmasında kim konuşsun...! |
lanet olsun bu silah sevgisine ya |
nedense sevinmesini bile bilmeyen bir milletiz |
bızım mahalledede atıolardı sınır oldum bızımkılerı ıcerı soktum cok korktum bısı olcak die :( |
Kusura bakmayın ama gene doğudan geldi ama haber bizden değil doğu bizi ilgilendirmiyor !!!!!!! |
üf ya bzm burada silahlar susmadııı onlar yüzünde dışarıda çıkartmadılar annemgil :D |
elinde silahı olan erkekliğini onunla tatmin ediyo... Bu tip kişiler, hayatta başarısız kişilerdir. |
artık mutlu anlarımızdan korkar olduk |
Alıntı:
|
vallaha ne yalan söliyim 1 kutu bende atım ama kuru sıkı attık.. kuru sıkının yanındakilereden başkasına zararı olmaz.. oda öldürücü bi yara bırakmaz yüzden burulmadıktan sonra |
yine 14 kişi yaralanmış öyle duydum kötü:(:(:(::/ |
hatta şimdi okudum 2 ölü 3 ağır 16 yaralı :(:( |
Allah belanızı versin |
he ya töbe töbe |
O ********leri tespit ediceksin, penceresinden, balkonundan atıcaksın EL BOMBASINI öğrenecekler nasıl sevinilirmiş. Evleri sevincemi boğulacak, üzüntüyemi görecekler... |
balkona çıkdım bağırmak için sitenin yarısı bağırıyordu sonra ateş sesi geldi herkez adama bağırınca adam sıkmayı bırakdı |
neyimiz doğru ki sevincimiz doğru olsun! o silahlar ....de patlasın inş. ********ler. her sevinçte limon sıkmasanız olmuyor deuzlar |
mahalle texas gibiydi valla silah seslerinden kendi sesimizi duyamadık nerdeyse yazık yazık laf anlamaz bir milletiz ne hazin:(:( |
elleri kırlısın |
Magandalik diyorum baska birsey diyemiyorum.Cehalet bizleri ne duruma dusuruyor |
harbi yhaa dılşarı çıkartmadı balkona zzor çıktık bunlar yüzündn dışarı çıkamadık bi de burda hemen hemen herkeste silah wardı güm güm güm |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:49 . |