![]() |
Cami tuvaletinde tecavüz ettiler Zonguldak'ta bir ilköğretim öğrencisine cami tuvaletinde tecavüz eden 5 lise öğrencisi gözaltına alındı. Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, cami tuvaletinde ilköğretim okulu mezunu erkek öğrenciye fiili livatada bulunduğu iddia edilen 5 öğrenci gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Tepeköy Camisi'nin yanındaki tuvalete giren bir vatandaş, içeride 5-6 kişinin uygunsuz vaziyette olduğunu görünce durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, ilköğretim okulundan mezun olduğu öğrenilen B.K'ye (15) fiili livatada bulundukları iddisıyla 5 lise öğrencisini gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan öğrencilerden E.A. (16) ve İ.U. (16) tutuklanarak cezaevine konuldu, diğer 3 öğrenci tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yetkililer, öğrenciye fiili livatada bulunulup bulunulmadığının gelecek rapor sonucunda belirleneceğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirttiler. |
iğrençlik yaş sınırı düşüyor... bunların büyüyünce ne olacağını düşünmek bile istemiyorum |
Valla oğlumu tek başına dışarı çıkaramıyorum korkudan... |
Alıntı:
insanlar çığrından çıkmış abla.. kız erkek inan artık fark etmiyor.. gözetim altında tutmak en doğrusu... |
Alıntı:
|
Alıntı:
karaktersiz adi insanların nesli tükenmedikce bu gözetim devam edecek... her ana baba dikkat etmeli...! |
serefsiz |
Bu insanlar zıvanadn çıkmış yuhh be. |
yazık beaa utanc verici |
allah kahretsin şimdiden böylerlerse ilerde ne olurlar düşünmek bile istemiyorum. |
:(:(:(yuhhhhhh... |
:(:(:( iğrenç... |
yinemi tecavüz haberi |
sapık bir nesil geliyor...şuanda var aslında... |
Gençlerimiz bu hallere getirenler ALLAH tan bulsunlar cezalarını haysiyetsin bir gençlik büyümekte çürüğün yanında sağlam da mahvoluyor , arkadaş çevresi inanılmaz bozuldu sapık bireyler türemeye başladı . ALLAH sonumuzu hayır etsin İNŞALLAH |
Alıntı:
ve maalesef türemeye devam edecek... |
tümer,papila ve siz.... memleketimden nefret ettrmek için dünyada olan insan(!)lar.. Allah sizi bildiği gibi yapsın... |
bu ne ya insanlık nereye gidiyor ALLAH sonumuzu hayırlı etsin |
e srefsızlık paraylamı ya kansızlarrrrr |
gün geçtikçe suçlu sayısı ve bu gibi suçlar artmaya devam edecek... |
hey allahim yaa daha neler duyacagiz :S |
Olur iş değil. |
kötü bir olay Allah kimsenin başına vermesin ama suç kadar suça iten sebepler de önemli çarşıya çıkıyorsun başını 90 derece döndermeden 90 defa günaha giriyorsun kızlarımız biraz giyim kuşamlarına dikkat etmeli |
bunlar simdi yaslari kucuk diye cikarlar hemen cikmadan bunlari hadim etmek lazim daha bacak kadarkene bu igrencligi yaparlarsa buyuyunce daha cok can yakarlar en iyisi simdiden kesip atmak |
Alıntı:
türbanlı veya kapalı giyinmiş hiçkimseye tecavüz edilmiyor mu? |
bu büyüyünce neler yapcak kim bilir bi şekilde dur denmeli |
Allah belalarını versin reziller |
Türkiye`de Saat: 18:05 . |