![]() |
Kızlar 1 yasında evlenebilirmiş Suudi imama göre kızlar 1 yaşında evlenebilirmiş Kasım CİNDEMİR / WASHINGTONSuudi bir imam, "Bir kızın bir yaşında, ancak cinselliği erteleme koşuluyla evlenebileceğini" söyledi. Haberi Lübnan televizyonundan aktaran Fox televizyonu, "Buna İslami stilde evlilik diyebilirsiniz" yorumunda bulundu. Suudi evlilik yetkilisi Dr. Ahmed El Mubi, evlilik için asgari yaş bulunmadığını, bir, yedi, sekiz ve dokuz yaşlarındaki kızların bir evlilik sözleşmesi yapabileceklerini belirtti. El Mubi, "Ama, kız cinsellik için hazır mı? Cinsellik için uygun yaş nedir? Bunlar çevre ve geleneklere göre değişir. Bu durumda babanın fikrinin alınması gerekir" dedi. Dr. El Mubi şöyle devam etti: "Yemen’de kızlar sekiz, dokuz, 11 ve 13 yaşlarında evleniyorlar. Diğer ülkelerde ise bu 16. Bazı ülkelerin yasalarına göre 18 yaşından önce kıza seks yasağı var. |
Geri zekalılar ya...bir de peygamberimizin adını pis ağızlarına alarak böyle salakça açıklamalar yapmıyorlar mı.. İslam dinine yapılmış saygısızlık...Atıyorsanız bari inanılacak bir şeyler atın,ahlaksızlar. |
salak salak konuşuyolar .. |
yorum bulamıyorum bu sözlere yuh ya |
beşikkertmesi gibi, manyak mı bunlar ya!!! bu adamın imamlığından şüphe ederim ben... en azından 1 yaşındaki kız doğum yapabilir dememiş... beyinsiz insanlar... |
bunlar yüzünden bizlere de yamyam gibi bakıyorlar nasıl bir mantık bu |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Belki de çarpıtılmış bir haberdir. Yani 1 yaşında evlenebilir diyebileceğini sanmıyorum kimsenin. |
yuhh yanii |
millet zıvanadan çıkmış bu kadar da olmaz. |
e yuh yhanı ne bu ya : |
Alıntı:
|
saçmaaaaaaaasapan seyler ya |
o imam ozaman kendi kızını eversin o yaşta ******** imam saçmalamaktan başka bişi değil bu |
ii ozman 1 yaşında sen kzıını evlendir |
Beyinsiz Herif... sonrada sen müslüman değilmisin nasıl konuşuyorsun diyorlar.. bu adam müslümansa............. TÖBE TÖBE |
Asalak insanlar... |
Allahım niye ağzı olan herkes konuşuo,niye cahiller niye.. |
sapıklık ve sapkınlıktan başka birşey değil... |
geri zekalılar başınıza taş düşsün emi sizleri allah'a havale ediyorum |
saçmalık bu yaa delirmişler bir de islamı alet etmeleri iice aptallık |
Alıntı:
|
şaka mı bu yaa allahm ya bolelerını neyse... |
Evde kaldım :D:D |
Bana carpitilmis gibi geldi.. Zatn bole haberler medyanin hosuna gidiyor. sanki insanlarda din olgusunu zedelemek ister gibi |
| Türkiye`de Saat: 19:57 . |