![]() |
Kızları dondurmayla kandırdı Ceyhan'da küçük kızları dondurmayla kandırarak taciz ettiği iddia edilen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adana'nın Ceyhan ilçesinde küçük yaştaki çocuklara cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, dün Namık Kemal Mahallesi'ndeki Elçibey Parkı'nda oynayan B.T. (6), S.G. (9) ve M.A'yı (11) dondurma alacağını söyleyerek yanına çağıran Cumali Y. (58), çocukları parkın tenha bir köşesine götürdü. Burada çocuklara tacizde bulunduğu öne sürülen Cumali Y, vatandaşların fark etmesi üzerine kaçtı. Polis ekiplerince Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde yakalanan zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. |
salak kız :D:D |
kızlarda tam eşşekmiş hahaha :) |
Adi sapıkk |
Alıntı:
|
herkes kızları suçluyor hiçmi sapığın kabahati yok burda ya kim bilir neler anlattı kaldı ki biri istemesin tuzağa güşürmek için kafaya koymasın 11 yaşındaki kız değil 20 yaşındaki kızlarıda görüyoruz neler oluyor |
Alıntı:
yok sen alkoliksin :D |
Alıntı:
aynen katılıyorum... insanları kandırmak çok kolay. hele hele küçük yaştakileri.. yeterki adilik içinde olsun |
puahhah bu kızları kandırmak o kadar kolay ki :) |
Alıntı:
hey allahım...:congrats::congrats::congrats: |
Alıntı:
kızlar ucuza gitmemiş en azından ya dondurma yerine sakızla kandırsaydı :) |
Alıntı:
tövbe tövbe.******** insan bozması.küçücük çocuklardan ne isterler bilmem... |
Alıntı:
ya gırgırımız şamatamız iyi de.. bu tip konularda böyle espriler yapmasak hakikaten hoş olmuyor.. bu kızlar bizim kardeşlerimiz, kuzenlerimiz, yeğenlerimiz de olabilir :( |
Alıntı:
Yazık kızlara :( |
Alıntı:
katılıyorum aynen |
allah cezalarını versın boylelerının |
neyi tartışıyosunuz ya çocuk bunlar daha yaa.. kandırılmaları çok kolay ... ama görüntüye bakılırsa bu formda daha fazla çocuk var...sapığı önce allaha sonra hakimlerimize havale ediyom.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
10 tane ayrı konu...!!! demekki günde 10 tane SAPIK haberi yayınlanıyo. düşüncene de artık saygı duyuyorum.. |
en büyüğü 11 yaşında insan olan ilk önce kendisinden utanmalı ya.Bizde böyle kişilerden vatana fayda bekliyoruz.yazık çok yazık 58 sene yaşamış hayattan hiç bir sey öğrenememiş bi insanın bence daha fazla yaşamasına gerek yok bilmem anlatabildim mi? |
Ayşee ablaaaaaaaaaaaa ayşe ablaaaaa :D Gördün mü neyle kandırmış :D Dondurma alcakmış :D bu arada konuyu böldüm üzücü bi olay tabi de kızlarında dikkatli olması gerekirdi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:):):) |
Artık sürekli tekrarlaya tekrarlaya oğlum bıktı söylediklerimden ama böyle berbat bir ortamda mecburen: - kimseden bir şey alma,biri seni annene götüreceğim derse inanma ve benzeri sözleri devamlı söylüyorum. Çocukları kandırmak o kadar kolay ki,Varada'nın dediği gibi büyük insanlar bile kandırılabiliyor... Allah herkesi tacizden ve sapık zihniyetteki insanlardan korusun. |
yazıK oLmuşş :( |
cidden evlat sahibi olmaktan korkuyorum... |
ufacık kızlar ya tabi kanarlar kimbilir hrif neler söyledi allah kahretsin... |
Türkiye`de Saat: 04:57 . |