![]() |
Cinsel organını yedirdiler! Kuşadası'nda tüyler ürperten tecavüz intikamı http://www.haberturk.com/2008/07/11/...im/tacizzz.jpg Y. O., tecavüz ettiği H.C'nin ailesi tarafından işkenceyle öldürüldü. Dağlık bölgede bulunan ceset üzerinde yapılan otopside O.'nun cinsel organın kesildiği ve ölmeden önce yedirilmeye çalışıldığı tespit edildi. Kuşadası'nda 7 Haziran'da işkenceyle öldürülerek radyo ve televizyon vericilerinin bulunduğu dağlık bölgeye 2 gün terk edilen minibüs şoförü cinayetiyle ilgilisi 5 kişi gözaltına alındı. Savcılıkta yapılan sorguların ardından bir kişi serbest bırakılırken, 4 kişi ise tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. Y.O.'nun, H.C'nin (45) 16 yaşındaki zihinsel engelli kızı A.C'ye tecavüz edip hamile bıraktığı için öldürüldüğü öğrenildi. Bu arada cinayetin korkunç bir şekilde işlendiği, zanlıların O.'nunn önce penisini kesip kendisine yedirdikleri, daha sonra öldürdükleri ortaya çıktı. |
helal olsun valla yapanlara. |
Alıntı:
:dong: Vahşet...! |
Bence kimseye helal olmasın, bu yaptıkları tecavüz kadar kötü hatta daha kötü bir şey. Buna helal olsun demek, tecavüze de helal olsun demek gibi birşey. |
Alıntı:
|
2 OLAYda çok kötü |
Obaa bu ne yaa :( |
yorumsuz |
Tecavüz kadar kötü bişey yokdur. O nu yapdıysan bunuda göze alcaksın |
Alıntı:
|
Ben helal olsun diorm.iii yapmışlar.Hamile bırakmış şrfsizz daha ne olsun. O da zihinsel engelli bir kıza |
Alıntı:
vahşete vahşetle karşılık vermek.. ilginç bir yaklaşım tabi saygı duymak lazım. |
Alıntı:
aynen |
tecavüz ne kadar kötü, iğrenç birşeyde olsa bu durumu haklı çıkarmaz. |
can almak allaha mahsus. o işi öldürmeden yapsalar daha iyi olurdu |
ikiside iğrenç ve kötü şeyler.. |
ağzı yerine başka bi yerine yedirselerdi daha makbul olurdu buda güzel olmuş. |
eğer zihinsel engelli bir çocuğa ( 16 yaşında) tecavüz ediyorsa az bile yapmışlar. layığını bulmuş. |
yapanın ellerinden hatta ayaklarından öpüyorum helal olsun ellerinize sağlık çok güzel yapmışlar. |
neyi tartışıyoruz arkadaşlar ikiside inanılmaz vahşet bir şey kesinlikle yapılmamalı tabikide nasıl bir ülkede yaşıyoruz bize neler tartıştırıyorlar bi baksanıza |
Alıntı:
:congrats::congrats: |
Alıntı:
|
Alıntı:
polemikten ziyade olayın mantığını çözmeye çalışıyoruz. evet ortada yapılan çok büyük ve tahammül edilemez bir yanlış var. ve bu muhakkak cezalandırılmalı. ama bunun cezası adamı öldürüp cinsel organını yedirmek olmamalı. o vahşeti nasıl kınıyorsak, bu vahşeti de kınamalıyız. |
Alıntı:
|
tecavüz ne kadar kötü ahlak dışı iğrenç bir şeyse işkence ile adam öldürmek te bir o kadar kötü çok namus cinayetleri gördük bu yüzden dansöz elbisesi giydirilip sokaklarda dolaştırılan ama bu ne ya adam sapkın cinsel arzularını bastıramamış özürlü birine tecavüz etmiş dünyanın en aşağılık adamıdır tamam da böyle işkence yapan adam nasıl bir psikolojiye sahiptir bu kadarmı basit bir adamı işkence et canlı canlı kes bir taraflarını |
Halkımız artık kendi infazını kendileri gerçekleştiriyor, ne kadar acı, bu olaylar yaşanırken hala siyasetçilerimiz çıkıp bu ülke hukuk ülkesi diyebiliyor. Hani nerede hak hukuk.. Ülkede öyle bir anayasa varki şimdi o adamı öldürmeselerdi mahkemede tecavüz ettiği kızla evlendirme seçeneği bile sunardı hakimler. Nerden bakarsan bak yanlış işler bunlar.. |
her ne kadar tasvip etmesemde insanlık suçunu insanlık dışı bir yöntemle cezalandırmak en azından bu şekilde vahşet ile olmasını tasvip etmek çok zor cezaya karşı değilim ama bu sınırı aşmış |
bencede helal olsun, aferim |
ne diyebilirimki...helal olsun...ailemden birinin başına gelse Allah korusun aynı şekilde davranmak isterdim;) |
ikisininde bunu yapmaya hakkı yoktur |
hak etmiş bence erkenn belasnı buLmuş.zaten onu ceza ewinde yaşatmazLardı. |
Tecavüz ederken düşünecek benim bir yakınıma yapılsa ben ne yaparım onu hayal bile edemiyorum ateş düştüğü yeri yakar adamların yaptıkarını yadırgamamak lazım |
Kesinlikle ateş düştüğü yeri yakar, bence az bile yapmışlar, testere filminden esinlenilebilinirmiş aslında... |
:S bencede vahşet.. |
helal olsun valla en guzel cezayı vermısler |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |